Van olyan, hogy a teszt csak a kimaradt mensi után 3-4 nappal lesz pozítív, pl ha késői peteérés történt. Ha holnap sem jön meg akkor én a helyedben ellőnék még egy tesztet, ha az is negatív akkor meg mennék dokihoz.
2012. jún. 27. 09:14
2/34 anonim válasza:
Nekem ha a teszt negatív akkor az is marad!A mensit mindig megvárom mire tesztelek!
De itt sokszor lehet olvasni hogy mensi után egy héttel lett csak pozi!Vagy késői peteérésből lett a baba!
Talán pár nap múlva ha még mindig nem jött meg,tesztelj újra!
2012. jún. 27. 09:17
3/34 anonim válasza:
Én még nem adnám fel a helyedben.
2012. jún. 27. 09:18
4/34 anonim válasza:
Tesztelj ma is, vagy holnap.
2012. jún. 27. 09:34
5/34 anonim válasza:
Nekem szintén hétfőn/kedden kellett volna...pénteken este x-epil tesztcsíkkal pozitívat teszteltem, és ráadásul nem is valami halványat. Nem is nagyon hittem el, azóta már 4-szer teszteltem újra és mindegyik két csíkos lett:-)
2012. jún. 27. 09:44
6/34 anonim válasza:
Gratula, Kitty! :)
2012. jún. 27. 09:48
7/34 anonim válasza:
Ne add fel, még simán lehetsz babás. Van olyan, akinek mensi kimaradása után 1 héttel mutatja csak ki a teszt a babát.
amíg nem jön meg, ott a remény!!!!!!
2012. jún. 27. 09:48
8/34 anonim válasza:
Köszönöm:)
2012. jún. 27. 10:00
9/34 A kérdező kommentje:
Először is gratulálok Kitty... :)
Köszönöm a válaszokat...
Én meg akkor várok... ha hétvégéig nem jön meg akkor tesztelek...
Mondjuk mostanában elég sokat idegeskedek, lehet hg azért késik...
2012. jún. 27. 10:04
10/34 anonim válasza:
Nekem nemvárt másnapján negatív lett a tesztem, időn túl lett pozitív, ez keltette fel a gyanút bennem. Ezután 2 napot vártam, akkor már egyből pozitív lett a teszt. Egy nap késés és negatív teszt még nem jelent semmit!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!