Ha hétfőn kellett volna megjönnie és kedden negatív a teszt akkor tuti hogy nem vagyok terhes ugye?
Szóval hétfőre vártam a mensimet, de nem jött meg. Kedden teszteltem negatívat x-epil tesztcsíkkal. De még mindig nincs meg.
Nekem mensi előtt mindig egy héttel már fáj a mellem, de most nem fáj.
Elvileg ha a teszt negatív akkor nem lehetek terhes ugye?
Teszteltél?
Én tegnap végül nem jutottam el tesztet venni... :(
Sziasztok!
Tegnap délutáni teszt negatív és a ma reggeli is...
hétfőn voltál dokinál??? mondott valamit?
Ha nem jön meg hamarosan megyek én is... :/
Szia!
Igen, tegnap reggel elmentem dokihoz, mondtam neki, hogy eredetileg rákszűrésre jöttem, de van ez a problémám, hogy már 1 hetet késett, megvizsgált, kikérdezett. Uh-n is megnézte, hogy mi zajlik. Megállapította, hogy nem lát terhességet. Érdekes volt, még tegnap délután megjött a menstruációm, pedig semmit nem éreztem. Egyébként azt mondta, hogy késés utáni 3-4. napon még korai a tesztelés, szerinte leghamarabb késés után 1 héttel kell tesztelni. Végülis örülök hogy magától megjött, mivel azzal riogatott hogy jövő héten menjek vissza és ad nekem gyógyszert, amitől majd megjön... Egyébként még annyit az én esetemről, hogy mi védekeztünk, csak pharmatex-szel, az pedig ugye nem olyan megbízható, ezért gondoltam...
Szia! köszi a választ...
Hát én 8 nap késés után teszteltem... Mert múlt hétfőn kellett volna megjönnie és tegnap (kedden) teszteltem...
Igazából mi sem tervezzük még a babát, de ha becsúszik akkor úgyis megtartjuk...
Én még azért várok egy kicsit a dokival mert lehet hogy a sok stressz miatt nem jön meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!