Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor eshetek teherbe (Több...

Mikor eshetek teherbe (Több mint 3 évnyi fogamzásgátló tabletta után úgy, hogy még problémám is volt)?

Figyelt kérdés

Több, mint 3 évig szedtem fogamzásgátló tablettát. Problémám volt már vele, de 2hónapja majdnem 1 teljes hónapig véreztem - megállapítani a valódi pontos okát nem tudták - javasolták, hogy hagyjam abba egy időre.

Utána néztem más fogamzásgátló módszernek, de egyelőre semmi olyat, ami hormont tartalmaz nem használhatok. Nekem a gumit javasolták, ami szintén kilőve, mert allergiás vagyok rá. Szóval most a "megszakításokkal" próbálunk ügyelni, de nekem azt mondták, hogy így is valószínű, hogy előbb utóbb becsúszik egy baba.

Arra lennék kiváncsi, mikor kezdjek el "aggódni"...

2012. jún. 26. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet előre megmondani. Megszakítással egy rokonomnak kb. 10 év ilyen "védekezés" mellett csúszott be a baba.

De akár elsőre is összejöhet.

2012. jún. 26. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát tudod vannak akik hiába vannak védekezés nélkül együtt akkor sem jön össze, van akire elég ránézni. Nekünk nem jött volna be a megszakítás tuti... (aktív szoptatás mellett Pharmatex krém kiegészítéssel lett a kistesó) akartunk ugyan csak pár hónappal később, de így a jó, így imádjuk :) (én meg a harmadik után elköttettem magam)
2012. jún. 26. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Van latexmentes gumi. Vagy legalább használhatnál spermicidet a megszakítás mellé, ha nem akarsz gyereket....

Van lehetőség, csak kicsit akarni kellene...

2012. jún. 26. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Kicsit problémás, mert a páromnak is vannak ilyen allergiás nyűgjei.. :S Rajta vagyok, hogy mindennek utána nézzek. De hogy őszinte legyek nem nagyon mélyültem még bele, mert azt hittem a gyógyszer jó lesz sokáig. :/

2012. jún. 27. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!