Mikor eshetek teherbe (Több mint 3 évnyi fogamzásgátló tabletta után úgy, hogy még problémám is volt)?
Több, mint 3 évig szedtem fogamzásgátló tablettát. Problémám volt már vele, de 2hónapja majdnem 1 teljes hónapig véreztem - megállapítani a valódi pontos okát nem tudták - javasolták, hogy hagyjam abba egy időre.
Utána néztem más fogamzásgátló módszernek, de egyelőre semmi olyat, ami hormont tartalmaz nem használhatok. Nekem a gumit javasolták, ami szintén kilőve, mert allergiás vagyok rá. Szóval most a "megszakításokkal" próbálunk ügyelni, de nekem azt mondták, hogy így is valószínű, hogy előbb utóbb becsúszik egy baba.
Arra lennék kiváncsi, mikor kezdjek el "aggódni"...
Ezt nem lehet előre megmondani. Megszakítással egy rokonomnak kb. 10 év ilyen "védekezés" mellett csúszott be a baba.
De akár elsőre is összejöhet.
Van latexmentes gumi. Vagy legalább használhatnál spermicidet a megszakítás mellé, ha nem akarsz gyereket....
Van lehetőség, csak kicsit akarni kellene...
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kicsit problémás, mert a páromnak is vannak ilyen allergiás nyűgjei.. :S Rajta vagyok, hogy mindennek utána nézzek. De hogy őszinte legyek nem nagyon mélyültem még bele, mert azt hittem a gyógyszer jó lesz sokáig. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!