Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen terhesvitamint, magzatv...

Milyen terhesvitamint, magzatvédő vitamint szedtetek és mikortól?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

legelején folsav napi kettö majd rá egy hónapra Folsav +Gravida

amikor terhes lettem akkor meg Gravida és magnézium

2012. aug. 20. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem a fogantatás előtt 3 hónappal kezdtem és még szülés után is szedtem pár hétig...
2012. aug. 20. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még a felkészülés idejében vagyok, de kb. fél éve elkezdtem már a szervezetem felkészítését - egyszer azt olvastam, hogy a női szervezetnek kb fél- egy évre van szüksége, hogy felkészüljön az áldott állapotra. Valaki hisz benne, valaki nem, valaki nem is tzd róla, hogy hirtelen teherbe esett, nem szed semmit, mégis gyönyörű babája lesz....na én nem vagyok iylen,ha lehet tenni bármit, akkor teszek....folsavat szedek - ez a legfontosabb magzatvédő vitamin, de csak B-vitamin család jelenlétében hasznosul, ezért ezzel együtt szedem+egészséges életmód+no cigi, no alkohol...rengeteg gyümölcs, zöldség, főzelék, kevés zsiradék, és kevés édesség...be is tartom szigorúan...még ebben az évben teherbe szeretnék esni, úgyhoyg lassan vége a felkészülésnek....ha sikerül, akkor a Gravidát fogom szedni szerintem!Sok sikert!
2012. aug. 20. 17:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 20. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
én Elevitete szedek negyedik hónapja de még nem jön a baba :(
2012. aug. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!