Érdemes szedni terhesvitamint, hogyha csak reménykedem benne, hogy teherbe fogok esni a közel jövőben?
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Megszakítással "védekezünk", párom még sajnos nem szánta rá magát a baba projektre. Én már nagyon... :) Úgy gondolja, hogyha becsúszik, akkor örülünk, de inkább még várjunk a direkt babanemzéssel.
Ezért szeretnék elkezdeni terhesvitamint szedni, hátha megáld minket az ég, bár tudom, hogy nagyon kevés rá az esélyem.
Egyetlen dolgo ami fontos az elejétöl az a Folsav. Az már a beágyazódástól számít, de ha rendesen étkezel elvileg az is van annyi a szervezetedben ami elég a babának az elsö 2-3 hétben.
Ha karsz szedjél de nem kell állandóan, elég ha heti 1-2 alkalommal szedsz magas folsav tartalmut.
Én előtte egy hónappal kezdtem el szedni Folsavat!
És itt meg is álltam! Semmi mást nem szedtem, igyekeztem normálisan táplálkozni!
Én sosem szedtem. Pozitív tesztet követően kezdtem mindig.
3 egészséges gyerekem van.
Szerintem meggondolandó. Főleg megszakítás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!