Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anorexiás voltam, baj lehet a...

Anorexiás voltam, baj lehet a babával is?

Figyelt kérdés
Szerencsére már régen voltam beteg, anorexiában szenvedtem....ez 10 éve volt....3 évre a mensim is kimaradt, de az elmúlt kb 7 év során, minden rendben van, pontos, normál ciklusok, egészséges táplálkozás, meggyógyultam. De félek, maradhatott valami a szervezetemben?Most kezdenénk próbálkozni....segítenétek?
2012. nov. 10. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ez a babára nem hat ki.
2012. nov. 10. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
7 éve egészséges vagy, itt a kulcsszó! Ne félj semmitől:-)
2012. nov. 10. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy,ne aggódj. :) Semmi baj nem lesz.
2012. nov. 10. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, biztos, hogy semmi hatással nincs a jövődre már egy ilyen régen meggyógyított betegség. Lehet, nem ugyanaz a betegség, de ismerek egy lányt, aki régen bulimiás volt, és ma már négy gyönyörű kisgyereke van.

Elárulok még egy titkot, én tiniként egy évig rendszeresen éltem a tipikus diszkódrogokkal, sajnos ilyen társaságba keveredtem, de aztán teljesen abbahagytam, viszont később valaki azzal ijesztgetett, hogy emiatt nem fogok tudni egészséges gyereket szülni. Ez sem igaz, annak is már 10 éve volt amikor megszületett az első gyönyörű kisbabám, most várom a másodikat.

2012. nov. 10. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépn köszönöm nektek, nagyon kedvesek vagytok!Majd szorítsatok:-)Én is minden jót kívánok!
2012. nov. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!