2 babával mikor kezdett el nőni a pocak, mekkora lett a végén?
8 hetes vagyok, de akkora a hasam, mint az elsővel 20 hetesen!
Le sem tudnám tagadni hogy terhes vagyok! Mi lesz így a végére?!
Nem biztos, hogy azonos iramban fog az tovább nőni. De tény, hogy a szalagok lazulnak, meg a hasfal is könnyebben tágul minden többedik terhességnél.
Barátnőm a hatodik babával 3 hónaposan úgy nézett ki, mint én szülés előtt. De, ettől még nem nőtt 6x akkorára. :D
Amúgy nála, első bab 24, második 20, harmadik 13 hetesen kezdett látszani külső megfigyelő számára.
Nekem egy babával is elég szembetűnő volt az alakomon a pocak. Hamar megpuffadtam, és így az első hetekben is dekoratív pocakom volt, pedig a baba még akkor igencsak pöttömke. Barátnőmnek a 18. hét körül kezdett látszani a pocija, sógornőmnek az első baba a 20. hét tájt, a második rögtön az elején, 8-10 hetesen.
Talán itt is igaz: egyénfüggő, de a második és sokadik terhességnél a már írt okok miatt (pl. lazább szalagok) előbb látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!