Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Így is elkezdjem szedni...

SOS! Így is elkezdjem szedni a clostit a 3. napon?

Figyelt kérdés
2. clostis hónapom lesz most, de ugye meg kell várni a menstruációt. Erre kaptam (mivel már 50.napnál voltam) norcolutot, hogy megjöjjön. 5.nap "meg is jött", de csak kb egy tisztasági betétnyi volt, másnap (azaz ma) meg semmi, esetleg kicsi barnás valami...ettől függetlenül szerintetek holnap elkezdjem a clostit???????
2012. nov. 10. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Norcolut után mindig megjött rendesen. Lehet, hogy holnapig még "beindul". Ha nem akkor próbáld meg felhívni az orvosod.
2012. nov. 10. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Inkább hagyd ki ezt a hónapot, az a biztos! Beszélj a dokiddal, nehogy rosszabbul járj!
2012. nov. 12. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem be kéne kukkantani ultrahanggal (természetesen 1 teszt után), hogy hogy áll a nyálkahártya. csak mert az első 2 closty ciklusban nekem is nagyon kevés volt a vérzés, mert vékonyítja a closty a nyálkahártyát.

ha minden rendben van odabent, én kezdeném szedni, de én a türelmetlen típusba tartozom.. :)

2012. nov. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!