Clostit kaptam a nőgyógyásztól, mert már lassan 2 éve nem jön össze a babó. Tényleg nagy az esély az ikerterhességre?
Nagyon nem szeretnék ikreket!! Nem bírnám. Barátnőmnek 9 hósak az ikrei és kivan idegileg tőlük. Nagyon nehéz neki.
Ja, és a családban mindkét részről vannak ikrek, nem kevesen.
Van rá esély, főleg ha a családban is vannak ikrek. Nekem első Clostis hónapban sikerült, kettő tüszőm volt és most azon parázok, hogy csak ne ikrek legyenek! Holnap kiderül!
6hkm
Köszi a válaszokat. A férjem szeretne ikreket, egy fiút meg egy lányt. Az nem is lenne olyan rossz. Na majd kiderül. A lényeg,h legyek már terhes.
Aug.27.-én fog megjönni, akkor kezdem a Clostit.
Ebbe a ciklusban Mastodynont szedek. Lehet már ez is használni fog. :)
Nem feltétlenül lesznek ikrek, de természetesen nagyobb rá az esély. Én most (júli elején) szedtem egy havi clostit, amit úgy írt fel az orvos, hogy "ha hármas ikreket szeretne, ám legyen". :-) Valószínűleg terhes is lettem, mert teszteltem néhány halványan pozitívat és kb. a 40. napomon járok, de ultrahangra csak szombaton jutok el.
Sok sikert a babásodáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!