Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valóban nagyobb az esély az...

Valóban nagyobb az esély az ikerterhességre inszeminációkor?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2009. szept. 20. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóban!

Ez azért van, mert inszemináció előtt peteérés serkentő gyógyszereket kapsz, hogy ne legyen fölösleges a beavatkozás. Merthogy ha nincs érett pete, akkor minek a befecskendezés, ugye?

Nekem 3 petém érett, izgultam nagyon hogy nehogy ikrek legyenek mert már van egy ikerpárom akik spontán fogantak. Most 1 babát szerettem volna, és sikerült is elsőre az inszem.:)

Sok sikert, 17 hetes km

2009. szept. 20. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, mert a stimuk miatt több petesejt is érésnek indulhat. Gyakorlatilag még sosem találkoztam inszemes ikressel, pedig jó sok inszemmessel találkoztam már.
2009. szept. 20. 20:27
 3/3 anonim válasza:
Én Győrbe jártam a Káliba, ott végezték az inszeminációt. Sajnos a bal oldali petevezetékem nem volt átjárható, meg kellett várni míg a jobb oldalon lesz peteérés. Elég sok injekciót kaptam. Amikor a fellövés történt, a dokim mondta, hogy 3 nagy domináns tüsző van jobb oldalon. Most 12 hetes kismama vagyok és ikreket várok. Nagyon örülünk neki, igaz az elején kicsit meglepődtünk, nem számítottunk rá. Sőt, még az is elképzelhető, hogy a kilökődés nem egyszerre történt, mivel az egyik picúr kicsit kisebb, azt mondták, lehet hogy később termékenyült meg.
2009. szept. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!