A merional és clostilblegit által stimulált ciklussal milyen az esély az ikerterhességre?
Figyelt kérdés
Szeretném kéni azok tapasztalatát, akik a kérdésben lévő stimulációt csinálták. Leginább azért mert én most tartok a 4. ilyen ciklusnál.Ma tüszőt is repesztünk és ugye mint tudjuk ilyenkor az ikerterhesség esélye sokkal nagyobb az átlagosnál. Na ez az amitől kicsit rettegek. Kérdésem, hogy kinek, milyen tapasztalata volt, van a témában?2008. jan. 30. 08:59
1/2 anonim válasza:
Én csak Clostylbegitet kaptam. Az első ciklusban 2 töszőm is megérett. Végül a 3. ciklusban maradtam babás, 1 kislánnyal. Nem lettek ikreim és ennek nagyon örültem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nekem most 6 petém érett meg és azért reménykedem, hogy egy ebből lesz :)
2008. jan. 30. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!