Clostit szedek. Menses 5. napjától 5 napig. Ma vagyok a 8. napon. Nem kell visszamennem uh-ra. Akkor honnan fogom tudni, hogy mikor van a peteérésem?
Én is pontosan ugyanígy voltam.
nekem sem kellett mennem uh-ra. 14. napon és azt követően voltunk együtt. most várom az eredményt... ?)
Keress másik dokit, nagyon veszélyes clostyt szedni uh követés nélkül.
2. válaszoló a dokid hüyleséget mondott, egyáltalán nem biztos, hogy 14. napon van ovu closytnál-
Tényleg nem biztos a 14. napi ovu! Én az első havi closti után teherbe estem, de a babám 1 héttel kisebb uh szerint, mint ciklus szerint. Vagyis: késői peteérés történt! Nekem a 12. ciklusnapon volt uh-ellenőrzésem, akkor látszott is egy jókora tüsző. A doki azt mondta, a következő 1-2-3 napon mindet adjunk bele. De hát mégsem akkor fogant meg a bébi, hanem kicsit később. Szóval élő példa vagyok, hogy nem tuti a 14. nap és tényleg jó lenne, ha orvos ellenőrizné, mi zajlik a testedben closti szedése mellett.
Mielőbbi babásodást!
12 hetes km
Biztos van benne valami,hogy tényleg kéne néznie a dokinak a peteérést.De én már ennek is örülök.Már 2 éve szeretnénk babát.Az előző nődokim semmit az ég világon nem csinált.
De az jó ugye,ha pl.a nyákomat figyelem?
Első: nektek ez most az első clostis hónap? Mikorra nem várod? Szurkolok nektek!
Én is szedtem Clostit, igaz nem ettől estem teherbe, de attól még igaza van az egyik válaszolónak, aki azt írta, hogy válts dokit, mert ez egy elég erős gyógyszer és igenis a dokinak vissza kellett volna rendelnie a ciklus közepén, hogy megnézze van-e érett tüsződ, illetve az ezzel kapcsolatos dolgokat. (pl. nem vékonyodott-e el a méhnyálkahártyád, mert akkor köv. hónapban fel sem írhatja :-S) Én 2 hónapig szedtem, használt ugyan, volt érett tüszőm, de nem sikerült a baba. 3-szorra nem írta fel a doki, mert nagyon vékony volt a méhnyálkahártyám. Ebben a bizonyos hónapban fogant meg a kislányunk. Szívből drukkolok mindegyikőtöknek, mielőbbi babásodást kívánok!!
34+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!