Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik napon kezdjek ovutesz...

Hanyadik napon kezdjek ovutesztelni, ha a ciklusom összevissza hosszúságú és most clostit szedek (5napig1szemet)?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
az ovuteszt tájékoztatojaban ugy irja hogy ha nem szabályosak a ciklusaid akkor a legrövidebb ciklust kell alapul venni és addig tesztelj amig pozitiv nem lesz,ez lehet akár 2hét is,28napos ciklusnál a 12.napon kell kezdeni,nekem pl a 17. és 18.napon lett pozitiv
2012. szept. 17. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
ha clostyt szedsz semmi értelme tesztelni, hisuen úgy is kell menned uhra gyakran, hogy làssàk hogy alakulnak a dolgok. 3. napi hormonsorod milyen lett. miért rendszertelenek a ciklusaid.
2012. szept. 17. 17:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Most szedem életemben először. Lehet nem ez nem lényeges, de most még nem kell mennem uh-ra. Ha nem sikerül ez a hónap akkor napi 2szem lesz és akkor kell mennem a dokimhoz.

A 3.napi hormonjaim rendben vannak. (nődoki és endodoki szerint is)

2012. szept. 17. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor azonnal cseréld le az orvosod. Clostyt tilos szedni rendszeres uh ellenörzés nélkül. Nagy baj is lehet belőle ha nem figyelnek rád.

Megírod a hormonjaid? terheléses cukor és inzulin vizsgálatod milyen lett?

2012. szept. 17. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:

3.napi

TSH: 1,97 ulU/ml

FSH: 5.7 U/l

LH: 3.0 U/L

Prolaktin: 8 ng/ml

Ösztradiol: <11.80 pg/ml

21.napi

FSH: 1,9 U/l

Tesztoszteron: 1,57 nmol/l

Progeszteron: 4,8 ug/l

Ösztradiol: 45 pg/ml

Koponyaröntgen jó, pajzsmirigy jó. Viszont terheléses cukor és inzulin vizsgálaton nem voltam. Oda nem küldtek :O

2012. szept. 18. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ösztradiolod elég alacsonynak tűnik nekem. A terheléses cukor+inzulin eredményed?
2012. szept. 18. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
ja és a progesterononod is elég alacsony.
2012. szept. 18. 23:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Mondom nincsen cukorterheléses eredményem :(

És az, hogy az a két hormon alacsonyabb mit okoz? Ettől nincs peteérésem? (nem értek hozzá)

2012. szept. 19. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt nem olvastam, mert épp siettem, mielőbb csináltasd meg. Igen lehet, hogy ezek miatt nincs pé-
2012. szept. 19. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!