Elkezdjem szedni a 3. havi clostit vagy ne? Bekavartak az antibiotikumok?
Figyelt kérdés
Kistesót szeretnénk,de 31 napra "megjött".A 29.napon csináltam tesztet amin a 2. vonal helyén egy pötty volt aztán időn túl látszott a 2. csík,de nem olyan erősen mint az első.<- ezt negatívnak gondolom.( bár a kisfiamnál is 6.héten mutatta csak ki a teszt). A problémám az lenne,hogy nem olyan a menzim mint szokott, első nap ilyen 3-4cm-es nyúlós nyálkás valami jött ki belőlem,aztán nagyon sok vér volt kevés darabkákkal,nagyon erős menzis fájdalommal,utána meg szúrósan fájt a méhem egész nap meg a derekam is majd leszakadt.Ma vagyok a menszesz 3.napján,de alig van már valami.jah még annyi,hogy antibiotikumokat szedtem mert beteg voltam a ciklus 2.felében.Szerintetek elkezdhetem szedni a clostit, a 3.napon kell?2011. ápr. 25. 08:10
1/6 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok, mint te. Úgy gondolom, hogy a nyálkás valami egyértelműen nyálkahártya darab, tehát rendesen megjött, és sok vér is volt. Nekem is ma van a 3. nap és én elkezdtem szedni a Clostyt. Nekem rövidebb a luteális fázisom, mint 12 nap, ezért kezdem a 3. napon, a ciklusom is 25 napos, de a Closty kitolta most is 2 nappal. Vedd be úgy, ahogy a doki mondta (3. vagy 5. napon). Mi is kistesót szeretnénk, ez volt a 2. Clostys hónap, ezek után sok reményt nem fűzök a következőhöz sem. Te 2 szemet szedsz? Ez hanyadik hónapod?
2/6 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy ez a 3. hónapod, tehát azt a kérdésemet vedd semmisnek. És szerintem nyugodtan elkezdheted szedni, mert ez rendes vérzés volt. Nekem sem minden hónapban egyforma a mennyisége vagy a hossza. Még annyit, hogy amikor terhes voltam, úgy jött meg, hogy az esedékes napon és következő nap (tehát 2 napig) világosbarna krémes maszatolás volt és nagyon fájt a hasam. Csak amikor elmúlt, akkor kezdtem gyanakodni, hogy terhes lehetek.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm,hogy írtál és megnyugtattál! Már nagyon kezdtem befordulni,hogy esetleg sikerült csak "elment" a baba.Nekem a második napon nagyon sok volt,viszont tény,hogy rövidebbek lettek a menzijeim a clostitól,de pontosnak még mindig nem pontos.Az első terhességem is clostival sikerült csak és a 2.hónapban,akkor is és most is peteérés problémám volt/van.ez most nem jött össze, és öszintén én sem bízok már a 3.havi adagban.Azért szorítok neked is,hátha "csoda" történik velünk.:)
2011. ápr. 25. 13:13
4/6 A kérdező kommentje:
Jah most láttam még,hogy igen én is 2 szemet szedek a 3.naptól.
2011. ápr. 25. 13:14
5/6 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Hát a csoda az most nagyon elkelne! Sokaktól hallottam már, hogy a 2. Clostis hónapban sikerült a baba, ezért reménykedtem egy kicsit. Nekem 2 nappal tolta ki a ciklusomat mindkét hónapban, de egyébként is rendszeres, csak 24-25 napos. Mindenképpen drukkolok magunknak, várom majd a fejleményeket! Szép napot!
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Hát nekem valószínű ez a hónap kilőve ismét antibiotikumot szedek nem is gyengét,de még elméletileg ugysincs itt az ideje a peteérésnek,remélem meggyógyulok addig, ha nem akkor irány vissza a dokihoz. Neked szorítok, majd írd meg mi lett veled! :)
2011. ápr. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!