Ovulációs teszttel kapcsolatban?
Netről rendelj, úgy lényegesen olcsóbb, mint a patikai v. drogériás teszt.
Én úgy csináltam, hogy elkezdtem a tesztelést, és ha teljesen negatív volt (még halvány 2. csík sem volt), akkor a következő napot kihagytam. A csík folyamatosan erősödik, kb. 1-másfél napig nagyon erős, de van egy csúcsa, amikor a 2. csík a legerősebb, és utána lehet látni a halványodást. Mivel a netes teszt tényleg filléres dolog, ezért én volt, hogy napi több teszteléssel követtem végig az ovut, akkor figyeltem meg, ahogy erősödik és utána halványul. De ennyire nem muszáj részletesen, lehet, hogy pont úgy csíped el, hogy 2 napig mutat pozitívat, lehet, hogy csak 1 napig, de mivel kb. 48-72 órán át vagy termékeny, azért ez nem jelent problémát.
Viszont tudd, hogy az ovuteszt sem jelent 100% garanciát a teherbeesésre, kb. fél év próbálkozás még ovuteszttel is teljesen normálisnak számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!