A hőmérőzés és az ovulációs teszt milyen kapcsolatban vannak egymással?
Ennel a honel szerintem meg nincs peteeres. En is homerozessel es lh teszttel lettem terhes.
Latni kellene hogy mennyi az alaphod egy honapban, de szerintem a 36.1 keves ahhoz hogy pe legyen. A nyalka csak a kozeletett jelzi. Vagyis az lkovetkezo 5 nap lesz pe. A teszt viszont csak 2 napig + max. Ha tovabb az lenne akkor gond van a hormonokkal. Vagyis szerintem meg csak most lesz a pe. Ha felugrik a hod akkor szabadul ki es elotte vagy aznap + csak a teszted.
nekem az a tapasztalatom, hogy ebben a honapban hömérözök és lh teszteltem is
és mikor a kettö épp összevágott azt hittem akkor van a tüszörepedés, és nem, mert amikorra a megjegyzést tettem, akkor mondta a dokim hogy 2 nap mulva lesz tüszörepedésem mert az nap még csak 1.5 cm-s volt a tüszöm. szoval ha nem mentem volna dokihoz, azt hittem volna hogy jo az lh teszt és a hömérö együtt.
amugy ez volt az elsö honap hoigy a kettöt együtt kiprobáltam de ugy látszik nem jo.. ugy hgy többet nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!