Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Inteligender babateszt-tel kapcsolatban? Fiút vagy lányt vársz teszt.

Figyelt kérdés
Hány százalék a pontossága. Ha egyáltalán tényelg működik?
2009. okt. 13. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem meg a vaterán

[link]

az biztos, hogy nem adnék ennyit érte, még nem hallottam róla, de engem nem győzött meg...

2009. okt. 13. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg, amíg uh-n megmutatja magát. Még az sem 100 % (100% csak az, amikor már megszületik). Ha egyáltalán nem tudják megállapítani én akkor sem adnék érte ennyi pénzt(legfeljebb csak unisex dolgokat vennék), mert semmi garancia nincs a helyes eredményre.
2009. okt. 13. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Meg ne vedd! Ez biztos valami kamu! Olyan lehet mint a pg53 mini mikrószkóp!!! Csak a magzati vérből illetve magzatvízből lehet megállapítani születés elött a baba nemét!!! Komoly genetikai térkép felállításával! Ha ez ilyen egyszerű lenne nem kínoznák a mamákat amniocentézissel stb.a baba nemétől is függő,öröklődő betegségek felkutatása miatt!!! Gondolkozz!!!
2009. okt. 14. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Saját tapasztalatom nincs, de sokan panaszkodtak rá a neten, azt írják, 80% körüli az eredményessége. Az előttem szóló hülyeségeire reagálva pedig: 1997 óta tudják az anyai vérből kimutatni a születendő magzat nemét, már kb. a 6. héttől, mivel a magzati kromoszómák kis mennyiségben keringenek az anyai szervezetben!!!!!!!!!!!!!!! Tehát ne gondolkozz, hanem tájékozódj! A "pink or blue" teszt otthon elvégezhető, de vissza kell küldeni egy laborba (USA, Anglia, stb), és k... drága 60-70 ezer Ft. Ennek 95% az eredményessége, pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, ha tévednek, de a mintavételnél kábé sterilizálni kell mindent, hogy pasi ne lehessen a közelben, vagy amit megfoghatott, stb, mert akkor tévesen is kimutatja azt a bizonyos két gént, mik az Y kromoszómában vannak.
2011. jan. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!