Mik a tapasztalatok a régóta babára vágyóknál az ovulációs tesztekkel kapcsolatban?
Én ugyan nem próbálkoztsm évekig, de senki sem válaszolt eddig neked, úgyhogy én most fogok.
Három cikluson át próbálkoztunk, ebből a harmadikban ovuteszteltem. Így pontosan tudtam, hogy melyik napon van a tüszőrepedésem, és nem görcsöltem, hogy le fogunk maradni róla. Teherbe is estem. Nekem bevált, legközelebb is használni fogom.
28h km
Szia!
Gratulálok, és köszi a választ! Én még csak most próbálkozom ezzel először, hátha sikrül így "belőni" mikor van peteérésem.
Szia!
Én használom az ovutsztet.Ma + lett határozottan.De a lényeg az,hogy az utolsó + nap utáni első -- nap a lényeg.
Ugyanis nem akkor van ovud,mikor + a teszt,hanem rá 24-36órára.
Ezt azért tartsd szem előtt!Érdemes,ha már várják apa katonái a Te kis petécskédet:)
Sok sikert!
Ha veszel ovutesztet drogériában, mindegyikben tökéletes le van írva a működési elv. Amikor pozitív lesz, ez max 2 nap rá 24-36 órára megtörténik a tüszőrepedés. De tanácsos már a pozitív napon együtt lenni mert kell idő a spermáknak hogy célba érjenek ill. minél frissebb a petesejt, annál nagyobb az esély a megtermékenyülésre. Mivel az max. 24 órán át életképes, de ez idő alatt fokozatosan elöregszik és elhal ha nem jön létre ez idő alatt a megtermékenyítés.
Ezt olvasd még el, érdemes, klikk ide:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!