Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS . Valaki segítsen?!

SOS . Valaki segítsen?!

Figyelt kérdés

Ha a menzeszem két hetet késett de megjött /máskor is szokott ilyet csinállni/ ..

akkor lehetek terhes ?

és ha ezek után ugy kb 4-5 héttel csinálltam tesztet de az eredmény negatív lett.. és semmi émelygés meg semmi nem volt nálam mind idáig.. ez olyan nyár körül volt..

akkor LEHETEK TERHES ??

mert egszerűen nem tudok megnyugodni...

2012. nov. 6. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy terhes!De azért jó lenne ha a ciklusod normális lenne és mindig időben jönne.Majd menj el orvoshoz hogy megoldódjon a probléma.Ne idegeskedj!
2012. nov. 6. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy megnyugtattál kicsit:)

de egyébként ha valaki terhes akkor a menzesze egész hónapban kimarad ??

vagy csak késik .. ??

2012. nov. 6. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyermekem van,ahogy terhes lettem velük többet nem jött meg.De vannak akik akár hónapokig is menstruálnak.Azért mertem azt írni hogy nem vagy terhes tuti mert teszteltél is és nem voltál az.
2012. nov. 6. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

De 100%-ra csak a doki tudja megmondani.

2012. nov. 6. 18:55
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi nektek.. !
2012. nov. 6. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt már ezerszer megkérdezted itt. Fogd már fel, hogy nem vagy terhes és amíg ilyen kis tudatlan vagy ne is legyél. Ha nyáron estél volna teherbe már mozogna rendesen.
2012. nov. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!