Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS Segítsen már valaki?

SOS Segítsen már valaki?

Figyelt kérdés
Menstruáció után pár nappal vérezni kezdtem. Elmentem a nőgyógyászatra azt mondta az orvos semmit nem lát se vetélés, se ciszta semmi baj nincs. Szedjek Rutascorbint. Szedtem a Rutascorbint 4 nap múlva elmúlt ez a vérzés ami nem olyan volt mint a menstruáció,szinte csak wc-kor a papír volt egy kicsit véres. Eltelt egy hét hogy abbahagytam a gyógyszert és most már megint kezdődik ez a vérezgetés, pedig a következő menstruációmnak 15-e körül kellene megjönnie. Mitől lehet ez? Volt már így valaki? Légyszíves segítsetek!
2012. okt. 4. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet, hogy a vizeleted véres? Nem csíp a pisilés, nincs alhasi fájdalmad?

2012. okt. 4. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik orvoshoz, ez komolyan hangzik, nem online fórumra.
2012. okt. 4. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem véres mert nem csak pisiléskor van és amúgy semmiféle fájdalmam nincs.
2012. okt. 4. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál és még el is fogok menni. Csak érdekelne hátha volt már így más is és hogy esetleg mi okozhatta/okozhatja ezt.
2012. okt. 4. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Mennyire "kicsit" véres?

Nekem volt olyan, hogy véres lett a papír (mikor még terhes voltam) és rohantam a dokihoz és kiderült, hogy hüvelyszárazságom van, ami annyira durva, hogy egy kis dörzsölődéstől (lásd papírral törlés)kirepedt a szemérem ajaknál és a gátnál a bőr és az vérzett. Volt, hogy minden egyes wczéskor. Ez szülés után annyiban változott, hogy félidő környékén elég durva, van már hogy fáj is. Hüvelyszárazság gyakran fellépő dolog azoknál is, akik fogamzásgátlót szednek.

Ha máshonnét jön a vér, akkor bocsi, hogy kotnyeleskedtem! :)

2012. okt. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!