Egyelőre elég ha ezt a pezsgőtablettát iszom vagy szedjek mellé még folsavat?
Figyelt kérdés
Egyelőre még nincs babó, az ügyön is csak 2 hónap múlva kezdünk dolgozni, de olvastam hogy már a próbálkozás előtt folsavat ajánlott szedni. Most vettem egy pezsgőtablettát ( [link] ez tartalmas folsavat is és C vitamint is. Ha ebből megiszok naponta egyet, akkor kell még mellé folsavat és C vitamint szednem vagy amíg nem esek teherbe elég ez is?2012. nov. 6. 11:12
1/2 anonim válasza:
én is ezt iszom, engem is érdekel a válasz..Mondjuk én már voltam vérvételen , és egy darab csillagom lett minden más okés, szerintem a pezsgőtablettának köszönhetően..Már kb 3-4 hónapja iszom..beteg se vagyok azóta..
2/2 sumergo válasza:
Az ilyen pezsgőtabletták nagy része semmit sem ér. Gyógyszerész ismerősöm a laborjában bevizsgálta őket, h mennyi hatóanyagot adnak le, az eredmény szinte semmi volt. Ezt nézte, amit belinkeltél, meg a plussz-ot. Ha vitamint akarsz, egyél normális vitaminkészítményt, vagy gyümölcsöt-zöldséget, de ez sz@rt se ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!