Babát szeretnénk. Elég az, ha folsavat+e-vitamint kezdek el szedni?
Figyelt kérdés
A folsavból is(3 mg-os)és az e-vitaminból(100 mg-os)is napi 1 szemet.2012. nov. 1. 13:35
1/5 anonim válasza:
Kezdetnek jó lesz!! Én szedek még mellé c vitamint és barátcserje kapszulát!Nah meg ovutol kezdve palástfû teát iszom!!!
Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
2012. nov. 1. 17:01
3/5 mocyke87 válasza:
en csak folsavat szedtem 5 mg-t
4/5 anonim válasza:
Szió!
Én is ebben a cipőmen járok(bár nekem 2 év 7 hónap után sikerült a baba!Sajnos leállt a szíve és műtétileg elkellett távolítani!Rettenetesen megviselt)9. hete történt!
Azóta szedek Elevitet+ 1 Folsavat+Méhpepmőt(rosszízű,de sok jó dolgot olvastam róla!Ha gondolod elküldöm priviben az oldalt ahonnan rendeltem)és vettem még mellé pepmős mézet!Ez MIND-MIND segíti a várandósság létrejöttét és megtartását!Én is mihamarabb újra várandós szeretnék lenni!Hisz'a legcsodálatosabb érzés a világon!
Ha gondolod írj privit és ott tudunk tovább "beszélgetni"!
Üdvözlettel:
Linda
5/5 anonim válasza:
Én elevitet,folsavat és e vitamint szedtem,az segít a megtapadásban.Palástfű és cickafark teát ittam,akkor jött össze,nekem a méhpempő nem vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!