Nem túlzás, ha pre mens tabletta mellé szedek folsavat, c-vitamint,2 naponta multivitamint, e-vitamint és iszom a cickafark teát?
Komolyan mondod hogy tisztában vagy vele hogy nem normálisan működik a ciklusod, és folsav meg a C vitamin rendbe hozza? Vagy a cickafark? Akkor szedjél be amit csak lehet, és várd a csodát.
de pl egy simán kezelhető pajzsmirigy túlműködést, vagy prolaktin problémát NEM tudsz semmiféle csodaszerrel helyrehozni. Csak szorítani tudok hogy sikerüljön. Nekem 6 évembe került mire sikerült a kisfiam nem normális ciklussal,gyógyszerszedéssel a végén.
Ha a nem normális cikluson 28 nap helyett 30 vagy 32 napot értesz, akkor érhet valamit, de inkább a barátcserje +Evitamin+folsav szedése. A cicka csak jobban összekutyál.
Első vagyok. Engem is a bogyó abbahagyása zavart be. Vártam a csodát. Teáztam, minden kipróbáltam amit csak kilehetett, éveket próbálkoztam "csodaszerekkel", endokrinológusnál kötöttem ki végül, és igaz nem az ő , de a férjem segítségével is sikerült a kisfiam. Azért írtam amit írtam, mert saját tapasztalat, hogy évekig elteázgathatsz, vagy vitaminokat szedhetsz, ha valóban baj van, azon nem segít.
Nézd. Természetesen a vitaminokkal nem ártasz. Ez tény. Amit neked ajánlok az a barátcserje kapszula, folsav, és B vitamin. Ezen kívül bőven elég ha ezeket egy multivitamin pezsgőtabival beveszed.
Érdemes lenne a probléma elejébe menni, és elmenni endokrinológushoz. Ő csinál egy vérvételt, és ha gubanc van, az rögtön kiderül. A pajzsmirigy is bekavarhat ilyenkor,ennek normál működését egy tabletta segíti, ami a nem megfelelő pm működést segíti.
Évek mentek el hiába, egy nagyon rossz döntésem miatt, hogy fogamzásgátlót szedtem. Tudom nem mindenkinek hat így az abbahagyása, de nézz át itt pár GYK-s kérdést, és több az olyan válaszoló akinek problémát okozott, mint akinek nem.
Addig menj amíg teljesen rendbe nem tesznek, ne állj meg egy dokinál ha az azt mondja a nem okéra, hogy minden oké. Én ott rontottam el hogy megbíztam a dokimban. Kár volt. Teljesen véletlen több év után derült ki a vérvétel eredményemből (itt a neten kérdeztem rá, mivel a doki szerint jók az eredmények, de érzetem hogy valami nem klappol), hogy magas a TSH-m. Elmentem endokrinológushoz, és rendbetett. Előtte a ciklusaim olyan volt mint a mesében. Hol volt, hol nem, végül amire beállt, és normálisnak gondoltam az a 34-38 nap volt, pedig ez sem volt jó.
Minden jót neked, és kérlek járj a dolgok után! Remélem valóban csak egy aprócska kilengése ez a hormonrendszerednek, legyen így, ezért drukkolok!
A cickát akinek van csöpp esze csak akkor kezdi inni a mensi előtt mikor erős görcsei vannak, és tudja nagyon fog neki fájni a hasa. Mensi alatt görcsoldó.
Már hatása nincs!!! HIdd már el! Engem is összekavart, és látod másokat is rajtam kívül!
Inkább barátcserjét szedjél, azzal biztosan nem ártasz magadnak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!