Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismama vagyok, és...

25 hetes kismama vagyok, és én E vitamint napi 1x, folsavat napi 2x, Béres Magne B6 napi 1x, és heti párszor Calcium Sandoz pezsgőtablettát veszek magamhoz. Ezek így jók?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyan még csak 13 hetes vagyok, de a Dr.Lenkei-féle alap vitamincsomagot szedem és napi 1 folsavat (3 mg). Bár tegnap az orvosom azt mondta, hody nyáron nem is javasol semmit. Megjegyzem eddig 3 orvostól kérdeztem és mind mást mondott. Szóval a döntés a kezedben! :-) Jó egészséget neked!
2008. máj. 29. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Nem lenne egyszerűbb valamelyik terhesvitamint szedned? Elevit vagy Gravida.Nekem magnéziumot csak a 26 héttől javasoltak, mert akkor kezdtem keményedni.

Üdv, 33 hetes kismama

2008. máj. 29. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Elevitet szedtem, azt is intenzívebben az első időszakban inkább, Magnéziumot pedig a végén a keményedésre és a lábgörcsökre. Végig odafigyeltem, az étkezésre! Négy hónapja csodálatos kisfiam született teljesen egészségesen.

Ha nagyon sok mindent szedsz nem biztos, hogy a kívánt eredményt éred el és mellesleg nagyon sokba is kerül.

Jó egészséget kívánok Nektek!

2008. máj. 29. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt inkabb a dokiddal beszeld meg! Itt nem hiszem hogy sok olyan ember van aki erre pontosan tud valaszolni. Az se mindegy, hogy az egyes tablettakban vagy kapszulakban mennyi egyseg van?
2008. máj. 30. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezeket a vitaminokat a dokim mondta, hogy így szedjem. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mások miket szednek. Egyébként a terhesvitaminok nálam nem váltak be, rosszul voltam tőlük!
2008. máj. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!