Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az anális sex gátolhatja a...

Szöszi64 kérdése:

Az anális sex gátolhatja a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Elojatek után a párom szeret analisan sexelni,és csak utánna megy a huvelyembe,amikor élveznie kell!!Én is élvezem így a sexet...

Próbálok higénikus lenni.Naponta tobbszor mosakodok lent...

sajna még nem jön a baba...és keresem az okát.Az anál lehet ok?

2012. nov. 2. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Most akkor ki dominál?
2012. nov. 2. 14:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Dokinál!!!elirtam.

Kedves 11 es válaszoló ha értelmes dolgot nem tudsz írni..kérlek kimélj meg a bolondságoktol!

köszönöm

2012. nov. 2. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy épeszű, ha megengeded, hogy miután koton nélkül volt a fenekedben, a hüvelyedbe tegye...
2012. nov. 2. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
13%

Igen, én sem értem miért kell piszkálni Dr.Szöszit?!? Aki nem tud értelmes választ irni az ne is irjon!

Anál után hüvely jót tesz mamának babának.. ezt mindenki tudja.

2012. nov. 2. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Lehet oka hogy nem jön a baba! Mikrobiológiai, vagy peroxidáz tesztet kell csináltatni a párod spermájából, abból derül ki! Lehet benne olyan baci vagy vírus, ami un. székletszórással terjed, ő egy anális közösülésnél elkapja -akár mennyire tiszta is vagy. Nem leszt tönete, és nem is biztos hogy te visszakapod, csak olyan minőségben rontje e fertőzés a spermáket, hogy nem lehet így természetes úton babátok. Ha ez az ok, 1-2 doboz gyógyszerrel gyógyítható, csak ki kell tenyészteni hogy mire érzékeny a kórokozó.

ÉS mivel te nem biztos hogy elkapod, téged hiába viszgálnak. ÉS nála is ez a speckó vizsgálat kell, mert egy sima spermavizsgálatnál nem nindenhol néznek olyanokat, amiket írtam.

2012. nov. 2. 16:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az utolsònak! Ennyire még Èn sem gondoltam, de tudtam, hogy kàros.
2012. nov. 2. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Igen gátolhatja. Mert attól, hogy higénikusak vagyto attól a párod összeszedhet olyan fertőzést ami nem tesz jót a sprmáknak. Ő nem biztos, hogy észlel tüneteket csak annyi, hogy nem jön a baba.

2. Te is összeszedhetsz bármikor egy fertőzést. Most gondolj bele terhes leszel nem veszitek még észre és elvetélsz, mert a párod anál is szeretné csinálni?

Én nem ítélek el senkit ez miatt viszont hihetetlenül gusztustalannak tartom. Mert a végbélben vannak olyan bacik aminek semmi keresnivalójuk sincs sem a péniszen sem a hüvelyben és a méh környékén. Ebből előbb utóbb még meddőség is lehet. Hiába mossa meg a párod a péniszét már a húgyvezetéken keresztül ami egy és ugyan az az ondóvezetékkel már sok sok kórokozó felszállhatott. Viszont én óvszerrel sem csinálnám hiszen az sem 100%os védelem könnyen kiszakadhat.

Viszont neked még a végbeled záróizmainak sem tesz jót. Széklettartási problémáid lehetnek később. Persze lehet mondani hogy már nagyon régót csináljátok de ezek a problémák nem 3-4 év múlva jelentkezik hanem hosszú idő múlva.

2012. nov. 2. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
85%

Ez e kérdés remélem, hogy kamu.

"Sűrűn óvszerrel hatol oda" Mindig úgy kéne, ha már ennyire szeretitek. Bár még akik szeretik az anális szexet, azok is inkább csak ritkaságként ajánlják, mert ha rendszeresen csinálod, tényleg nem jó a záróizmoknak.

Másik dolog meg ugye a fertőzés, amit sokan írtak már. Nagyon veszélyes lehet. Még ha teherbe is esel, az a rengeteg baci, ami a végbélben van (és nem tudom a napi többszöri mosakodás alatt pontosan mit értesz, de ha beöntésekről van szó-ami szintén nem egészséges naponta többször-akkor is maradnak ott bacik. Gondolom nem fertőtlenítővel öblögetsz többször)

Popsiból hüvelybe nem szabad menni! Nem ítélkezni akarok és lehet nagyon gonosz dolog ilyesmit írni, de aki ennyit nem tud vagy ennyire felelőtlen, az hogy akar egy kisbabáról gondoskodni?

2012. nov. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!