Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A méhösszehúzódás segíti vagy...

A méhösszehúzódás segíti vagy gátolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 07:26
 1/5 anonim ***** válasza:
MIt akarsz kérdezni, MILYEN mégösszehúzódás??????????
2012. nov. 1. 07:44
 2/5 A kérdező kommentje:

nem kell kiabálni

van pl a görögszénamagtea, amit nem lehet terheseknek mert méhösszehúzódást okoz

de nem vagyok terhes, s pl most akciózunk és ilyen teát iszok, vagy akármit amit szedek, akkor az ez által okozott összehúzás segít vagy gátol?

2012. nov. 1. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:

"van pl a görögszénamagtea, amit nem lehet terheseknek mert méhösszehúzódást okoz"

NEM okoz, hanem okozHAT, tehát csak lehetöség.

"de nem vagyok terhes, s pl most akciózunk és ilyen teát iszok, vagy akármit amit szedek, akkor az ez által okozott összehúzás segít vagy gátol?"

Nem világos, hogy teherbe akarsz esni, vagy ezt védekezés helyett akarod.

Mivel ez a tea - meg más hasonlók is csak okozhatnak méhösszehúzódásokat, de nem feltétlen okoznak, ezért akadályozHATják a teherbeesést, de védekezésre nem alkalmasak.

Ha terhes szeretnél lenni, akkor ne fogyassz olyan teákat, egyéb szereket, amiket terheseknek nem javasolnak, mert ez LEHET oka annak, hogy nem sikerül.

Ha nem akarsz gyereket, akkor meg védekezzetek megbizható módszerrel.

2012. nov. 1. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy ebből mit szeretnél kihozni. Mint írtad is, az olyan teák, tabletták vagy bármi, ami méhösszehúzódást okozhat, nem ajánlott terheseknek fogyasztani. Akkor miért gondolod, hogy segítené a teherbeesést? Ez számomra nonszensz. Viszont gátolni sem gátolja, ugyan előidézhet vetélést, de fogamzásgátlónak akkor sem alkalmas. Teljesen egyet értek az előttem válaszolóval. Ha teherbe szeretnél esni, akkor ne fogyaszd, ha nem szeretnél, akkor meg védekezz rendesen!
2012. nov. 1. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Van védekezési módszerünk, csak elméleti szintem érdekelt

tejszaporítóként iszom egyébként a teát

s ez felmerült bennem

2012. nov. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!