Szerintetek gátolja a teherbeesést a szüléstől való félelem? Aggódó típus vagyok.
Köszi a válaszokat. Igen, valószínűleg van egy határ, ami fölött már kóros lehet, de hol lehet az?
2,5 éve járkálok állandóan dokihoz. Nem mondom, hogy végig babaprojekt volt ez alatt, voltak szünetek is. Viszont az idő telik, mindig előjön valami problémám, ami gátolja a teherbeesést, én pedig lassan nem tudom, hol tartok.
És ami még külön szuper, hogy a környezetemben mindenki szült vagy szülni fog mostanában, és az élményeik persze nem túl felemelőek. A NAGY CSODÁT senki sem részletezi, csak hogy mennyire borzasztó volt.
Én azt tanácsolom neked,hogy rémtörténeteket SOHA nem hallgasd meg!!Mivel te eleve jobban félsz a szüléstől mint a többiek,ezek a történetek téged nem előre visznek!!A másik dolog..ha te nem érzed magad felkészülve a szülésre és a babára,akkor az a baba addig nem is fog jönni!!Nagyon sokan próbálkoznak hosszú ideje a babával,de amíg a baba nem akar magától jönni,addig nem is fog.Hála Istennek az én babám szeretett volna már jönni és én fel is készültem a szülésre(már amennyire erre fel lehet készülni) és jött is a 3. próbálkozásra.Kicsit jobban barátkozz meg a szülés gondolatával!!!Hidd el,nem lehet olyan borzasztó amikor életet adsz egy kis embernek :) Nekem ez lesz az első szülésem,de át tudom érezni azt a csodát ami szüléskor a szülőszobában történik :) Minden fájdalmat megér :) Nagyon sok bátorságot kívánok neked,és mielőbbi babásodást!! :)
11+1 hkm
3 vagyok,egyetértek az előttem szólóval,a MÁS szüléstörténete,ne legyen mérvadó(persze legyél tisztában azzal hogy mi fog történni,mert a "tudatlanság")/ezt jól értsd/szintén rémisztő lehet!
Az is nagyon de nagyon fontos tényező,hogy a 9 hónap alatt(ezt a természet jól kitalálta)mind fizikailag,mind mentálisan fel fogsz készülni,és most még elképzelhetetlen,de sokkal inkább várni fogod mint gondolnád!És ezt hidd csak el!Egy 2x es anyuka vagyok,pozitív szüléstörténettel :D
Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a biztatást.
Remélem hozzánk is hamarosan beköszön a gólya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!