Lehetséges vagy csak magamba beszélem?
Január óta abbahagytam a fogamzásgátló szedését hogy teherbe esek.
Nagyon szeretnék kisbabát és ezt mindent meg is tennék.
Sajnos eddig minden hónap csalódást okozott és egyre jobban félek nehogy ne lehessen. Tudom sokan nyugtattak hogy még csak az elején vagyok de sajnos az akinek nem sikerül ezt nem tudja elfogadni és mikor megjön szomorúság tölt el.
Ez a hónap új reményt adott cickafarok és palástfű teát ittam ahogy kell, ajánlották hogy szex után mérleg állást kell csinálni (soha nem gondoltam hogy majd erre szorulók).
Általában a menstruációm 28-30 napra jön meg és úgy is számoltam a peteérésemet.
Tegnap éjszaka elkezdett hányingerem lenni és egész nap folyamán az volt és végig émelyegtem, a hasam görcsölt mintha megjönne, 1 hete nagyon fáradtnak érzem magam a legkisebb munkától is.
Ma csináltam egy x-epil tesztet ami negatív lett a menstruációmnak csütörtökön kéne megjönni de már nem bírtam várni mert azt éreztem hogy kisbabát várok.
Az a baj hogy attól félek hogy a tünetek is azért jelentkeznek mert annyira szeretném hogy terhes legyek!
Szia!
Kezdem a jó hírrel: a tesztet még korán csináltad.
A rossz hír, h lehet h terhes vagy, de az is, h nem.
Minden képen várd meg a nemvárt napját,és aztán reggeli elsőből tesztelj!
Drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!