Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi tévő legyek?...

Szerintetek mi tévő legyek? Lehetséges, hogy babát várok.

Figyelt kérdés

Nem rég békültem , ki a barátommal és a pillanat hevében elragadott minket a hév. így elfelejtettünk védekezni és még nem szedek gyógyszert.Mitévő legyek? eléggé félek a gondolattól,hogy nagy hibát vétettem és ezzel meg változik a saját jövőm is.

Ezek után állandóan rosszul vagyok és a közérzetem se olyan mint régen, hányingerem van elég gyakran émelygek és szédülök. Nem tudom mit tehetnék most.

2012. júl. 9. 20:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy tesztet.
2012. júl. 9. 20:39
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Mikorra lenne esedékes a mensesed? Ha a napokban, akkor mindenképpen vegyél egy tesztet (jobb, ha kettőt, az a biztos). Korai terhességi tünetekről is lehet szó, de akár az is lehet, hogy nehezen viseled a meleget és ez is közrejátszik, illetve pszichés tényezők.
2012. júl. 9. 20:43
 3/22 A kérdező kommentje:
elvileg hónap közepe vége fele. erre én is gondoltam mindenféleképpen fogok venni majd egy tesztet, de mit csinálok ha tényleg pozitív lesz? eléggé tartok etttől az egésztől
2012. júl. 9. 21:27
 4/22 anonim ***** válasza:

Mikor történt? Ha 120 órán belül, akkor orvos és esemény utáni.

Ha eltelt 120 óra, akkor meg megvárod szépen az esedékes menzeszt, ha nem jön meg (vagy nem olyan, mint szokott lenni), akkor veszel egy tesztet és megcsinálod.

Addig meg imádkozol, és megfogadod, hogy máskor nem leszel felelőtlen.

2012. júl. 9. 21:45
 5/22 anonim ***** válasza:

Azért azt leírhatnád, hogy hanyadik ciklusnapon történt az eset.

Utolsó voltam.

2012. júl. 9. 21:46
 6/22 A kérdező kommentje:
mármint hogy érted ezt?Szerintem pont ma telt le a 120 óra
2012. júl. 9. 21:50
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha a hónap közepe és vége felé... Én számolok 20.-ával, de ugye te tudod a pontos dátumot... Akkor 28 napos ciklussal számolva, kb. 6.-án volt peteérésed. Ha így volt, akkor nem tapasztalhatsz tüneteket, csak legelőbb az esedékes menses környékén, előtte néhány nappal. Hiszen a peteérés után, megtermékenyült a petesejt, kb. 4-5 nap míg a méhbe ér, majd beágyazódik, és a 28 napos ciklussal számolva, kb. a 25. körül érezhetsz legelőbb tüneteket, addigra már elegendő lehet a szervezetedben a HCG hormon. Egyébként javaslom, hogy az együttlét dátumához adj hozzá 14 napot, és ha az egybeesik a várt menses idejével, akkor sanszos, hogy akkortájt volt peteérésed, ergo alapos okod van félni.
2012. júl. 9. 21:52
 8/22 anonim ***** válasza:

Mit hogy értek?

Hanyadik napja volt a ciklusodnak az a nap, mikor szexeltetek védekezés nélkül?

Ha már a 120 óra is letelt, akkor ennyi. Ima, más nincs.

Legalább annyi eszed lett volna, hogy előbb elkezdesz aggódni...

2012. júl. 9. 21:58
 9/22 anonim ***** válasza:

A 120 óra csak egyes termékeknél 120,a legtöbb esemény utáni 72 órás!És ugye egyértelmű hogy minél előbb veszi be az ember annál több ideje van kifejteni a hatását.

Kérdező:Írd már le nekünk dátum szerint hogy

-mikor volt az utolsó mensid kezdete?

-mikor történt a "kibékülés"?

-rendszeres-e a ciklusod,ha igen hány napos?

(a ciklust a mensi első napjától a következő mensiig számoljuk)

Ha leírod könnyebben meg tudjuk mondani hogy mennyi esély van a terhességre.

2012. júl. 10. 08:01
 10/22 anonim ***** válasza:

"A 120 óra csak egyes termékeknél 120,a legtöbb esemény utáni 72 órás!"

Na nem mondod:DDD

De nyilván ha 100 órája történt, akkor az orvos 120 órásat ír fel...

2012. júl. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!