Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi tévő legyek?...

Szerintetek mi tévő legyek? Lehetséges, hogy babát várok.

Figyelt kérdés

Nem rég békültem , ki a barátommal és a pillanat hevében elragadott minket a hév. így elfelejtettünk védekezni és még nem szedek gyógyszert.Mitévő legyek? eléggé félek a gondolattól,hogy nagy hibát vétettem és ezzel meg változik a saját jövőm is.

Ezek után állandóan rosszul vagyok és a közérzetem se olyan mint régen, hányingerem van elég gyakran émelygek és szédülök. Nem tudom mit tehetnék most.

2012. júl. 9. 20:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

június 11

Július 4én békültünk ki

a ciklusom nálam ez nem rendszeres mivel ezt örököltem a vérvonalamtól szóval hiába számolok nem lesz pontos.

2012. júl. 10. 18:18
 12/22 anonim válasza:
Miért nem mész el orvoshoz?
2012. júl. 10. 18:42
 13/22 A kérdező kommentje:
mert az orvosk is olyanok h miellőtt megjönne az illetőnek ha elmegy nem veszik komolyan a beteget.
2012. júl. 10. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát ha időben eszedbe jutott volna, akkor igen is komolyan vettek volna, és adtak volna receptet.

Most már mégis mi a f.szt csináljon veled?

A terhesség még nem mutatható ki, esemény utáni nem használ.

Nyilván nem tud vele semmit kezdeni....

2012. júl. 10. 19:27
 15/22 A kérdező kommentje:
értem
2012. júl. 10. 20:07
 16/22 anonim válasza:

Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló:

,,Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illető elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´

2012. júl. 10. 21:39
 17/22 anonim válasza:
Gratulálok a babához.Tanulj az esetbol,és máskor használj gumi óvszert.
2012. júl. 10. 21:40
 18/22 anonim válasza:
2012. júl. 10. 21:41
 19/22 anonim válasza:
2012. júl. 10. 21:42
 20/22 A kérdező kommentje:
nem tudom mi van velem de tegnap és ma is hánynom kellett,délután meg majdnem összeestem és második napja van pecsételő vérzésem és tudom hogy én is hibás vagyok... :(:(
2012. júl. 11. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!