Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hátrahajló méh miért nehezít...

A hátrahajló méh miért nehezíti a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Akinek hátrahajló, tényleg nehezebben esett teherbe??Segítenétek?
2012. okt. 31. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehezebb semmivel.. Vannak pozok amik ilyenkor inkabb segitik.. Csinaljatok hatulrpl, majd maradj hason fekve negyed orat, ezzel eleg idot biztositasz a spermaknak az ut megtetelehez. Mielobbi babasodast!!:)
2012. okt. 31. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem erősen hátrahajló méhem van. 3× voltam ultrahangon vele,mert "nem találták". Hiába állítottam, hogy ha régebben ott volt, akkor most is ott kell lennie. :) Na amikor 3. alkalommal "megtalálta" az ultrahangos, akkor rákérdeztem, hogy miért baj ez? (Mármint a hátrahajló méh.) Ő azt mondta és mutogatta ábrán, hogy a teherbeesést nem igazán befolyásolja, hanem inkább arra van hatása,hogy megmaradjon a baba. Ne legyen vetélés. Ahogy növekszik a baba a méhbe, az ugyebár úgy igazodik. ha viszont nem tud a baba növekedésével egy ütemben igazodni, annak sajnos vetélés a vége. Szóval ő azt mondta, hogy inkább erre készüljek fel. Bár megmondom őszintén ennyi volt a dolog. Soha többet senkitől nem kérdeztem rá, és nem foglalkoztam vele. Nem akarom előre bevonzani a dolgokat. Nem akarom, hogy lelkileg meghatározzon valamit is. Sokan vannak, akik hasonlócipőben problémamentesen szültek. Bízom benne én is.
2012. okt. 31. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is az van 3gyerekel:) elsö 3dik honapban jött a két kicsi mind a kettö már az elsö honapban:-)popsi alá párna sex után nem fürdés reggelig ennyi:)
2012. okt. 31. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!!Ó, utolsó nagy gratula!De jó nektek!Bárcsak nekünk is összejönne!Első hónapban, hogy csináltátok??:-)nincs valami tanácsod??
2012. okt. 31. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hátrahajló méhem van, és a húgomnak is.

Egy kislány és két egypetéjű ikerfiú anyukája vagyok, mindkét terhességem elsőre sikerült, ahogy próbálkozni kezdtünk.

A húgom most várja az első babáját, ő is elsőre megfogant, még 8 hete van, és babázhat.

Nálunk semmiben nem volt nehezítő tényező a hátrahajló méh.

2012. okt. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!