Ha elmult a mellérzékenység, attol még nem kizárt a terhesség, igaz?
Figyelt kérdés
Holnapra nem vàrom, igazàbol nincs tunetem, csak annyi, hogy a hom fenn van ès krémes fehèr folyàsom van. (Mostanàban sokat fàjt a fejem is, de lehet ennek semmi koze a dolgokhoz, nem szeretnèk bemagyaràzni magamnak semmit..) Viszont màra majdnem teljesen elmult a mellèrzèkenysèg, màskor mensi 1.-3. napjàig meg szokott maradni. Tudom, ez semmit nem jelent, de van elofordulhat, hogy elmulik mègis sikerult ez a honap?
(...Csak mert sokaknak az elso tenetek kozott van a mellek novekedèse, feszulès...)
Azt tudom, h van akinek nem is feszul ès alig no vègig. De az nem problèma ha fàjt ès elmult?
2012. okt. 31. 12:28
1/4 anonim válasza:
Szia,szerintem addig van remény mig meg nem jön.Nekem tegnap kellett volna megjönnie,ugyanaz a tünet mint nálad csak nekem fáj a melleim.Szerintem neaggódj,pár nap és kiderül,vagy akár holnap is tesztelhetsz.Mondjuk én nem tesztelek még,mert én ugyanezeket produlálom menzesz előtt is,de ez a krémes folyás fura.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi ès szoritok nagyon Neked is! :)
2012. okt. 31. 13:07
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy sikerült, de ezeket a tüneteket, mint a mellérzékenység, elmúlt, nem múlt el, vagy erősebb, gyengébb, felesleges elemezni, mert tényleg mindenkinél másképp működik, akár terhességenként el is térhet, szóval egyáltalán nem lehet rá alapozni, és következtetéseket levonni. Ha nem jön meg, tesztelj.
4/4 anonim válasza:
Ebben a szakaszban nekem is nagyon össze-vissza volt mellérzékenységem. Mégis terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!