Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőnek a melleim, ez azt...

Nőnek a melleim, ez azt jelenti hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek 4- éve, de Júliusban lecserélte az orvosom másikra mert amit ittam nem lehetett kapni, és most két hónapja észre vettem hogy nőnek a melleim, de vérzésem rendszeresen van és nem csak kicsit vérzek. Akkor mitöl nőnek?
2011. dec. 3. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz?
2011. dec. 3. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy más fajta a fog.tabid! De azért tesztelj
2011. dec. 3. 19:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá, de úgy tudom hogy ha valaki erősen vérzik akkor nem lehet terhes mert elvetèlne.
2011. dec. 3. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz......nekem pl: Megvolt a menszim...a következő nem jött meg....a dokinál tudtam meg hogy 11 hetes terhes vagyok...vagyis megjött úgy hogy babás voltam. A vérzésem pont ugyanolyan volt mint szokott!

(1.válaszoló)

2011. dec. 3. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi...vagyik második válaszoló :D Kicsit férre néztem
2011. dec. 3. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

"Gondoltam már rá, de úgy tudom hogy ha valaki erősen vérzik akkor nem lehet terhes mert elvetèlne."

Akkor miért kérdezel hülyeséget?

2011. dec. 3. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek hülyeséget mert azt hallottam, de attól mèg nem tudom hogy igaz e.
2011. dec. 3. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor a héten tesztelek. De a ciklus melyik szakaszában a legjobb tesztelni hogy biztos jó legyen az eredmény?
2011. dec. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!