Ez azt jelenti hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónapja meg kellett volna jönnie de nem jött.
Reggel nagyon rosszul érzem magam.
21/L
2011. dec. 2. 21:55
1/13 anonim válasza:
Jesszusz Maria!
Ha rendszeresen megjött, akkor miért nem mentél már dokihoz?
Vagy beteg vagy, vagy terhes, de sürgősen fordulj orvoshoz!
2/13 anonim válasza:
Ja és ne ijedj meg, mert lehet hormonális probléma, tehát nem komoly betegség, de menj már dokihoz!
Azért egy tesztet is vehetnél mert senki nem lát beléd!
3/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi.
2011. dec. 2. 22:17
4/13 anonim válasza:
4 hónapja???? Nem elírás, és csak 4 napja? Mert ha tényleg 4 hónapja, akkor már régen el kellett volna menned orvoshoz, akár terhesség, akár más...
5/13 anonim válasza:
Rendszeres amúgy a menszid?Mikor jött meg elsőnek?Mert ez sokat számít,de gondolom mivel 21 vagy,neked már rendszeresnek kellene lennie.Csinálj egy tesztet, az a biztos.Ha 4 hónapja nem jön meg,akkor a terhességet már kimutatja.Nem is híztál?Mert azért 15-16 hetesen azért vmi már látszik, legalább is a hízás.E.
6/13 anonim válasza:
ezt nem 4 hónap késés után kéne kérdezni, hanem úgy 2 hét után ki kellett volna vizsgáltatni.
8/13 anonim válasza:
sajnalom....4honapja?! igen eleg sok ido...nekem 6napja kesik,es ma csinalom meg este a 3.ik tesztet...tisztan be vagyok rezelve,4honap alatt mar :O
9/13 anonim válasza:
Te nem terhes vagy, hanem hülye. 21 éves nő nem ide irogat ilyen helyzetben.
10/13 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek négy napja...
Először 10 évesen jött meg és sosem volt rendszeres.
A tesztem negatív.
2011. dec. 4. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!