Ez azt jelenti hogy terhes?
Na hát, aztán nektek se kéne még szeretkezni....
"Holnapra kéne, hogy megjöjjön"
Na ha egy hét múlva sincs semmi, majd akkor kérdezz ilyen hülyeségekeet!

De ha az az "egyszer nem" peteéréskor volt,akkor igen,lehet hogy terhes. Ha nem jön meg amikorra várja,akkor teszteljen a barátnőd,aztán foghatjátok a fejeteket ha pozitív.
Ha negatív,akkor a tanulságot tessék levonni: VÉDEKEZZETEK!!

Várjatok pár napot, ha késik, aztán teszteljetek. Ha volt olyan alkalom, hogy nem védekeztetek, akkor lehet szó terhességről. Nagy felelőtlenség ilyen korban nem kellő figyelmet szentelni a védekezésre! De nem kioktatni akarlak benneteket!
Én férjnél vagyok, nem terveztük a második babát, és egész hónapban csak 1 alkalom volt, hogy tudtunk szeretkezni, akkor is megszakítással történt a dolog. Na most vagyok 5 hetes terhes. Annak ellenére hogy nem tervezett baba, nagyon örülünk neki, és várjuk. :-)
De nálatok mi lesz, ha a teszt pozitív lesz?????
Kívánom, hogy csak késsen a barátnőd mensije, ha ezt akarjátok, de kérlek tanuljatok az esetből!! Védekezzetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!