Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez azt jelenti hogy terhes?

Ez azt jelenti hogy terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek, holnapra kéne hogy megjöjjön. 16 éves. vagy holnap, vagy 17.én. Múlthónapban 17.-én jött meg neki. Ma azt mondta, volt olyan érzése hogy megjön de semmi. Azt mondta ilyenkor már fájni szokott a melle de most nem fáj. Szerintetek ez azt jelenti, hogy terhes?!
2011. szept. 15. 19:38
 1/7 anonim válasza:
100%

Na hát, aztán nektek se kéne még szeretkezni....

"Holnapra kéne, hogy megjöjjön"

Na ha egy hét múlva sincs semmi, majd akkor kérdezz ilyen hülyeségekeet!

2011. szept. 15. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen ikrek lesz! komolyra fordítva a szót! ha ennyit tudtok a szexről meg a terhességről, fogamzásról akkor inkább ne szexeljetek!
2011. szept. 15. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, mert nagyon ráijedtünk a dologra. Félünk, hogy az lesz. Meg voltak neki hasfájásai ilyenek. Most meg mondta ezt, és félünk nagyon
2011. szept. 15. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Védekeztetek? Ha igen, hogy?
2011. szept. 15. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, egy védekezés kimaradt. Mindig védekeztünk gumival, de egyszer nem.
2011. szept. 15. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

De ha az az "egyszer nem" peteéréskor volt,akkor igen,lehet hogy terhes. Ha nem jön meg amikorra várja,akkor teszteljen a barátnőd,aztán foghatjátok a fejeteket ha pozitív.

Ha negatív,akkor a tanulságot tessék levonni: VÉDEKEZZETEK!!

2011. szept. 15. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Várjatok pár napot, ha késik, aztán teszteljetek. Ha volt olyan alkalom, hogy nem védekeztetek, akkor lehet szó terhességről. Nagy felelőtlenség ilyen korban nem kellő figyelmet szentelni a védekezésre! De nem kioktatni akarlak benneteket!

Én férjnél vagyok, nem terveztük a második babát, és egész hónapban csak 1 alkalom volt, hogy tudtunk szeretkezni, akkor is megszakítással történt a dolog. Na most vagyok 5 hetes terhes. Annak ellenére hogy nem tervezett baba, nagyon örülünk neki, és várjuk. :-)

De nálatok mi lesz, ha a teszt pozitív lesz?????

Kívánom, hogy csak késsen a barátnőd mensije, ha ezt akarjátok, de kérlek tanuljatok az esetből!! Védekezzetek!!!

2011. szept. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!