Mikortol lehet észlelni hogy sotétebb a mellbimbo korul?
Ez jó kérdés, erre én is kiváncsi vagyok, mert én a 10. dpo-n vagyok és a mellbimbóm fáj és ilyen kis fehéres gríz szerű valamik jelentek meg rajta és a bimbóm széle olyan, mint amikor a szád körvonalát szájkontúr ceruzával kiemeled, szóval sötétebb, mint középen.....na mindegy, szóval jó kérdés!
Várom én is a válaszokat! Remélem nem baj mimo :)
Most várom a harmadik gyerekem.
A mellbimbóm színe semmit nem változott, pedig szoptattam is vagy 3,5 évet non-stop.
11 hetes kismama vagyok, úgy 1 hete vettem észre, hogy elkezdett sötétedni és azóta egyre feltűnőbb.
Ez a második terhességem, az elsőnél csak a 14-16. hét körül kezdett sötétedni, de a szülésre egész "fekete" lett és szoptatás alatt is úgy maradt, szerintem most is így lesz nálam.
Nem mindenkinek sötétedik be egyébként.
22 hetes vagyok és a mellbimbóm szine nem változott csak a mérete.
Ne nézegessétek magatokat állandóan! Én mikor abba hagytam a tünetek keresését, akkor lettem terhes 3 év után! Egy hetes késésnél csináltam csak tesztet is, mert már nem is gondoltam, hogy terhe lehetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!