Nem tudom mire vélni a tüneteimet, megjött rendesen, igy lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Május elsején történt az, hogy pettingeltünk,elélvezett a barátom,és utána 20 perccel izgattott engem a kezével,de nem is nyúlt fel a hüvelybe. 13-án meg is jött normálisan,napra pontosan, és nem csak barnázás volt, addig is tartott mint ameddig szokott. Most 27.-e van és feszül a mellem(ha megérintem erősebben csak akkor fáj), és kicsit szúrt ma a hasam alja is. Fiatal vagyok még tehát a mellfeszülés lehet a mell növekedése miatt is, csak nem tudom mire vélni. Tehát ha igy megjött mindenféle terhesség ki van zárva, ugye?2012. máj. 27. 16:06
1/3 anonim válasza:
1 % esélyt adok neki,h terhes lettél; mert a hibaszázalékot bele kell számítani.
Egyébként menstruáció előtt is feszül a mell, lehet hányinger, hasfeszülés.... de ha konkrétan nem került sperma a hüvelybe, szinte kizárható a terhesség.
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a normális választ!:)
2012. máj. 27. 17:24
3/3 anonim válasza:
Szerintem ovulációs tüneteid vannak, vagyis most van peteérésed. Ha 13-án jött meg utoljára, az pont beillik időben is, meg tünetekre is. Biztos korábban is előfordult már ilyen, csak akkor nem figyeltél fel rá. Szóval nyugi, nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!