Terhesség esetén nem várt napján normális, hogy nem duzzadtak és nem fájnak a mellek, csak a mellbimbó érzékeny? Semmi más tünet nincs!
Köszönöm a válaszokat!
A teszt ma pozi lett (HCG-line) időn belül, de nem értem, hogy miért, mert máj 16-án voltam dokinál és akkor azt mondta, hogy most késői peteérésem lesz vagyis esélytelen a hónap, mert kb 18.a körül reped meg és, ha még számolok is akkor sem lehet még pozi a teszt, mert nincs meg az a bizonyos beágyazódási idő, ja és akkor csak 7mm volt a méhnyálkahártyám.
Már 1,5 éve próbálkozunk és kiderült januárba, hogy 1300 a prolaktin szintem plusz 2mm mikroadenoma. De a porlaktint sikerült beállítani normál szintre áprilisba. Nem lehet, hogy megint ott vannak a gondok?
Feltölteném nektek a képet, de nem tudom hogyan kell.:)
Köszönöm:)
Ma is teszteltem reggel és az is pozi:) így már hiszek neki.
Kedves Kérdező!
Először is gratulálok Neked!
Szeretném megkérdezni, hogy a prolaktinodat mennyi idő alatt és milyen gyógyszerrel sikerült helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!