Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség esetén nem várt...

Terhesség esetén nem várt napján normális, hogy nem duzzadtak és nem fájnak a mellek, csak a mellbimbó érzékeny? Semmi más tünet nincs!

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 09:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

1 évig a nődokim kezelt napi kettő bromocriptiddel, de novemberbe lett egy vetélésem és akkor kérdeztem mitől lehet erre ő: nem tudja, de ne foglalkozzak vele és felírt clostyt a köv. hónapra, persze rám sem nézett abban a hónapba még uh-n sem, hogy minden ok e.

Mérgembe bejelentkeztem a Kaáliba ahol januárba leállítottak a gyógyszerről és 1300 volt a szint bogyó mentesen, utána szép lassan emelték kettőig, na ennél kiderült, hogy túl alacsony lett vagyis a nődokim túlgyógyizott és ezek után csökkentették egy fél szemmel a napi adagot, így áprilisra elértük a normál szintet. Március környékén voltam MRI vizsgálaton és van egy 2mm microadenomám ez annyit jelent, hogy a terhesség 5. hónapjáig tuti szedni kell a bromot.

Neked is a prolaktinnal van a gond?

2012. máj. 28. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is a prolaktinommal volt/van baj. 3 hónapja szedem, nemrég voltam laborban, aszerint helyrejött, én csak napi fél szemet szedek, de nem merem abbahagyni.

Az orvosom már 1 hónap után mondta, hogy hagyjam abba és menjek el vérvételre, de ezt furcsálltam, azt sem tudta milyen az eredmény, de hagyjam abba, úgyhogy nem hallgatok rá. Már akkor mondtam neki, hogy egy dobozzal írjon fel "tarcsiba", amit meg is tett.

De ezek szerint többen is szeditek tovább, még akár/vagy sőtt terhesség alatt is.

Úgy gondolom, hogy az én napi fél szemem nem valami nagy adag, de egy hozzáértő dokival mindenképp konzultálnom kell. Te mit javasolsz?

2012. máj. 29. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!