Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért szeretnétek kisbabát?

Miért szeretnétek kisbabát?

Figyelt kérdés
Ma megkérdezte egy ismerősöm, hogy miért szeretnék ilyen nagyon kisbabát. Elgondolkoztam a válaszon, millió dolgot szerettem volna mondani, de ő nem szeretne és minden érvembe bele tudott volna kötni. Főleg, mert a többség még önzőnek is hangzik. De lehet egyáltalán önzetlen oka a gyerekvállalásnak? Hiszen ha a saját boldogságom keresem azáltal, hogy anya leszek, az máris önző dolog. Ti miért szeretnétek gyereket?
2012. okt. 29. 15:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyébként a többiek legalább válaszoltak a kérdésre, te ezt nem tetted meg, csak oda nem illő és teljesen értelmetlen véleményt fűztél a témához. De ha már itt vagy, és mivel nekem minden vélemény számít, érdekelne, hogy te mit válaszolsz a kérdésre. Szóval? Te miért szeretnél gyereket?
2012. okt. 29. 18:52
 12/12 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló, ha úgy érzed, hogy szeretnél bővebben beszélni az érzéseidről, akkor nyugodtan leírhatod, én biztosan végigolvasom. Akár priviben is. Sokszor én is csak mondanám és mondanám, de sajnos a környezetemben nem mindenki lelkesedik úgy a kisbabákért és a gyerekvállalásért, mint én, és én sem akarom őket untatni. De tudom milyen jól esik kibeszélni az érzéseket.
2012. okt. 29. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!