Mire számíthatok az orvosnál?
Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz, meddőségi gondjaim vannak. Viszont tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Hová küldhet az orvos? Miket vizsgál majd?2012. okt. 28. 15:49
1/13 anonim válasza:
meddőségi gondjaid?-kicsit konkrétabban, mit vizsgáltak már?
Elsőként Ultrahangot fog csinálni meg labort.
2/13 A kérdező kommentje:
lassan két éve nem sikerül teherbe esnem, férjemnél minden rendben, nálam pajzsmirigy alulműködés van, amire szedem a gyógyszerem március óta.
2012. okt. 28. 17:31
3/13 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet!!! De én még csak másfél hónapja szedek gyógyszert,de nekem azt mondta a doki, három hónap gyógyszer után újra labor, hogy hogy áll a TSH,és közben már peteérést figyelünk.
4/13 anonim válasza:
De akkor lehet hogy most nem véletlen nem jött meg? :D
5/13 A kérdező kommentje:
én már nem merek reménykedni semmiben :( tesztet sem mertem csinálni, gondolom majd lecsesz a doki, hogy miért nem...
2012. okt. 28. 17:38
6/13 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló, mennyi volt a tsh, mikor kezdted a gyógyszerszedést? :)
2012. okt. 28. 17:39
8/13 A kérdező kommentje:
5,6 volt, júliusban nézték utoljára, akkor volt 1,9. kb ha számolom arányosan, most lehet 1 alatt.
2012. okt. 28. 17:46
9/13 anonim válasza:
Hú az tök jól lement neked,megkérdezhetem hogy mit és mennyit szedtél?
Nagyon szorítok, hogy ne ok nélkül legyen ez a késés! :)
10/13 A kérdező kommentje:
köszi :) napi egy letrox 50mg-ot szedek. szorítok én is neked!!!!
2012. okt. 28. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!