Tegnap voltam orvosnál, helikobaktériumot találtak. Ezért nem eszem túl sokat még 23 hetesen sem. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
A bébire nem ártalmas, ha szültem, akkor akarják kezelni.
Az orvosom csak megemlítette, hogy gyomorráknál, fekélynél is előfordul,de már nem tudok aludni !!!
2008. jan. 22. 11:06
1/2 anonim válasza:
Nyugodj meg biztosan jól kivizsgáltak,és a laboreredményeidből kiderült, nem vagy rákos, ne is gondolj erre.Tudom nem egy jó dolog,de lehet kezdődő fekély, ezért ne stresszeld magad negatív gondolatokkal,ha megszültél,szépen kikezelnek,kapsz gyógyszert,és minden rendben lesz.Addig is van amit érdemes ételben ilyenkor kerülni,de az orvosod biztos elmondta.Sajnos saját tapasztalattal nem tudok segíteni, de most ne idegeskedj, és ne a legrosszabbra gondolj, rendbe jössz.A pici érdekében,nyugi:-)
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem holnap lesz meg a helicobakter eredményem,már nagyon izgulok.Ez a gyomor nyálkahártyáján élősködö baktérium,a fekély kialakulásáért felelős és sajnos rákot okozhat.Nagy dózisú antibiotikummal és savcsökkentővel kezelik.De késöbb is kiújulhat.Én még csak most tervezem a babát,úgyhogy remélem kiderül minden és kezelve lesz.Nem irígyellek téged,hogy terhesség alatt derült ki.Szerintem a babának ez nem ártalmas,de neked igen.Sok kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!