Milyen magyarazatokra szamithatok az orvosnal? Segitenetek, h ne erjen tul nagy kellemetlen meglepetes?
felidoben volt peteeresem, ciklusok alt 28-29 naposak, max 30...ritkan, most pedig a 28.napon volt rozsaszin folyas, nem jott a verzes, habar azt hittem az lesz, es azota sem. ennek mar tobb, mint egy hete, a tesztem negativ lett. vannak terhessegre utalo tunetek, de az utobbi idoben sokat olvastam errol a temarol, uh nem tudom, h produkalom, vagy tenyleg erzem oket.
csak ma kezdett el fajni-feszulni a bal oldalon az alhasam a petefeszkemnel. remelem nem valami komoly!
nem, ez terheség lesz, a beágyazódásos vérzést nehéz beképzelni ;-)
gratulálok, remélem ez kellemes meglepetés, kétszeres anya vagyok, mindkétszer így derült ki!
mai teszt volt, igen.
nagyon aranyosak vagytok, h igy biztattok baba ugyben, en lennek a vilagon a legboldogabb, ha errol lenne szo, de kerlek arra is irjatok valamit, h mi van, ha nem babarol van szo, akkor mirol lehet
csutortokre kaptam csak idopontot :( van am forgalom.
en is a cisztatol felek, a mellemben mar volt egy, csak azt kicsit konnyebb volt eszrevenni, es nem lehetett nagyon osszeteveszteni massal...
szoritsatok csutortok reggel, h vagy babat mondjon, vagy, h csak nem volt peteeresem, de semmi komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!