Tancstalan vagyok, segitenetek donteni? Merjunk babat vallalni?
mi így is bevállaltuk,életem legszebb döntése!!!SOHA nem fogom megbánni!!!
9 hetes kislány anyukája
Szia! Mi most tervezzük. Én 28-at kapok, a férjem kb. 100-at. Nincs hitelünk. Ha minden rendben menne akkor csak gyest kapnék. Nem sok, de mit tehetünk...
Sajnos a mai világban hiába van munkahelye az embernek az nem jelent semmit. Bármikor felmondhatnak. De mi is szeretnénk babát. Régen sem vettek meg több 10ezer ft-os játékokat és márkás ruhákat. Nem ez a lényeg. Vágjatok bele nyugodtan, remélem hamar összejön :)
lehet h le fogtok pontozni, de nekem az a véleményem, h igenis fontos szempont h hová születik az a kicsi. ha igy is csisszre jöttök ki egy hónapban, akkor miből lesz meg az a havi plusz (nem is kevés) amit a babára kell költeni?
szerintem ha még fiatalok vagytok(mert ezt nem irtad,gondolok itt 20-25évesek) akkor akár még várhattok is pl 2évet. elhelyezkedsz egy év után kapni fogsz gyedet,már sokkal jobban fest a helyzet!!nem?
nem akarok én senki pénztárcájába turkálni,mi sem vagyunk milliomosok, honapról honapra élünk-igaz ha kéne tudnánk szoritani a gatyán, de egyszer vagyunk fiatalok s élünk is azért(mozi,szinház,vacsora havi1x stb), hitelünk nincs, de én és a párom is kapunk normális pénzt, havi kb 220.000ft-bol élünk. de van h a hónap végére nincs féletett pénzünk, de sosem kell nélkülöznünk.
valahogy nem hiszem el h havi kb 100.000ftból(minimálbér+gyes+családi) fent lehet tartani egy albit+rezsi+enni+ruházni+babacuccok...
sok sikert a jó döntéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!