Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet örülnöm?...

Szerintetek lehet örülnöm? Jól jönne egy kis bíztatás

Figyelt kérdés
Ez az első próbálkozós hónapunk. szeptemberben hagytam abba a fogamzásgótlót. nov. 2-3 körül kellene megjönnie. a melleim fájnak, megduzzadtak, nagyon érzékenyek.a hasam aljában szúrkálást érzek, olyan furi. Tegnap este és ma reggel is teszteltem nagyon-nagyon halvány pizitívat. nagyon szeretném ha összejönne a pici. Vélemények? tudom, hogy korán teszteltem, de nem bírtam várni :)
2012. okt. 27. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha halvány pozi akkor szerintem az pozitív...Fényképezd le és linkeld be, sok sikert, drukk 1000rel

(és halkan:gratula)

2012. okt. 27. 09:04
 2/5 Eneh12 ***** válasza:
Te hogy érzed. Nekem az első teszt negatív volt, de az a pici belső hang mondta. Biztos voltam benne, pedig én nem hiszek a mindenféle természeti halandzsában.
2012. okt. 27. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, Minden pozitív csík pozitív:) A mai tesztek nagyon érzékenyek! De azért erősödni fog az, ha tényleg baba van a dologban! Várj pár napot, és reggel próbáld újra:) Sok sikert!!!!:)))
2012. okt. 27. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj olyan jò lenne.én azt érzem,hogy baba van a dologban;)de nem merem még elbìzni magam.hètfőn szeretnék tesztelni újra,persze ha kibírom addig;)képet csak este tudok tölteni.köszi a válaszokat!!!
2012. okt. 27. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

jön kép a tesztről?:)

ha halványan ugyan de látszik a második csík, akkor az jó :)

2-3 nap múlva már erősebb lesz :)

2012. okt. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!