Lombikosok vagytok még itt? Egy kis biztatás. Ma lett meg az eredmény, sikerült.
Figyelt kérdés
Ez volt az első és valószínű ketten vannak... Előző kérdésem, biztos emlékeztek: Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat? - nem tudom linkelni.2011. febr. 21. 15:13
1/20 anonim válasza:
Gratulálok! Irigyellek, mi is lombikra készülünk. Melyik meddőségi központban voltál? A beültetés után végig feküdtél?
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Biztosat azért a jövőheti uh után tudunk.
A Budai Meddőségi Centrumba járunk.
2011. febr. 21. 15:45
4/20 A kérdező kommentje:
Bocsi első! Feküdtem négy napig, de azért mászkáltam is. Nagyon untam... Aztán dolgozni nem mentem ugyan, de a házi munkát, ezt-azt azért megcsináltam. Nálatok mi a gond?
2011. febr. 21. 15:46
5/20 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
itt a kérdésed!J vagyok!És itt is gratulálok!!!!
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 21. 15:53
7/20 anonim válasza:
Gratulálok! Mennyi volt a hcg-d?
18 h lombikos km
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Utolsó! Nem tudom mennyi volt a hcg, sajna nem mondta meg az orvos. Nektek meddig nem lehetett együtt lenni?
2011. febr. 21. 16:53
9/20 anonim válasza:
Hát nem tudom.. 6 hétig mondta, h ne. Utána a másik doki le se sz.rt, de gondolom, ilyenkor a 12. hétig szokták javasolni a szexmentességet. Mi a 11. hétig bírtuk, de nem lett baj.
10/20 anonim válasza:
Első vagyok.
Mi is a Budai Meddőségibe fogunk menni. Nekem volt egy súlyos endometriózisom, amit megműtöttek ugyan, de azt mondják megnehezíti a teherbeesést. 1,5 éve próbálkozunk, de semmi. A nőgyógyim a Klinikán csinált 3 inszemet, azok sem sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!