Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok vagytok még itt?...

Lombikosok vagytok még itt? Egy kis biztatás. Ma lett meg az eredmény, sikerült.

Figyelt kérdés
Ez volt az első és valószínű ketten vannak... Előző kérdésem, biztos emlékeztek: Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat? - nem tudom linkelni.
2011. febr. 21. 15:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Irigyellek, mi is lombikra készülünk. Melyik meddőségi központban voltál? A beültetés után végig feküdtél?
2011. febr. 21. 15:29
 2/20 anonim ***** válasza:
Szívböl gratulálok .
2011. febr. 21. 15:33
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Biztosat azért a jövőheti uh után tudunk.

A Budai Meddőségi Centrumba járunk.

2011. febr. 21. 15:45
 4/20 A kérdező kommentje:
Bocsi első! Feküdtem négy napig, de azért mászkáltam is. Nagyon untam... Aztán dolgozni nem mentem ugyan, de a házi munkát, ezt-azt azért megcsináltam. Nálatok mi a gond?
2011. febr. 21. 15:46
 5/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt a kérdésed!J vagyok!És itt is gratulálok!!!!

2011. febr. 21. 15:51
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 21. 15:53
 7/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Mennyi volt a hcg-d?

18 h lombikos km

2011. febr. 21. 16:31
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utolsó! Nem tudom mennyi volt a hcg, sajna nem mondta meg az orvos. Nektek meddig nem lehetett együtt lenni?

2011. febr. 21. 16:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. 6 hétig mondta, h ne. Utána a másik doki le se sz.rt, de gondolom, ilyenkor a 12. hétig szokták javasolni a szexmentességet. Mi a 11. hétig bírtuk, de nem lett baj.
2011. febr. 21. 17:01
 10/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Mi is a Budai Meddőségibe fogunk menni. Nekem volt egy súlyos endometriózisom, amit megműtöttek ugyan, de azt mondják megnehezíti a teherbeesést. 1,5 éve próbálkozunk, de semmi. A nőgyógyim a Klinikán csinált 3 inszemet, azok sem sikerültek.

2011. febr. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!