Lombikosok vagytok még itt? Egy kis biztatás. Ma lett meg az eredmény, sikerült.
Figyelt kérdés
Ez volt az első és valószínű ketten vannak... Előző kérdésem, biztos emlékeztek: Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat? - nem tudom linkelni.2011. febr. 21. 15:13
11/20 A kérdező kommentje:
11:46-os
A BMC jó választás, aranyosak a nővérek, asszisztensek, igaz az orvosok kevésbé, de nagyon értik a dolgukat. A betegségedhez nem tudok hozzászólni, nálunk a férjemnél volt a gond. Ha van kérdésed, nyugodtan írj!
2011. febr. 22. 14:19
12/20 anonim válasza:
Köszi, lenne még kérdésem:
AIDS és Hepatitis tesztet is megcsinálják ott helyben? Azok is ingyenesek? Úgy tudom semmilyen vizsgálatért nem kell ott fizetni.
13/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen megcsinálják az AIDS, Hepatitis vizsgálatokat is, legalábbis a vért leveszik és talán az ÁNTSZ-be továbbítják. Minden vizsgálat ingyenes. Kivéve, ha genetikai is kell. Azt máshol végzik. Az injekciók így is belekerültek kb. 140 ezer forintba. Erre azért készüljetek.
2011. febr. 23. 08:41
15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap már láttuk Őket uh-on is. Sajnos az egyik petezsák csak fele akkora, mint a másik. 10 mm és 5mm. Lehet, hogy a kisebb nem marad meg. Tudja valaki meddig nem lehet együtt lenni? Nem értem a tiltást.
2011. márc. 3. 08:43
16/20 anonim válasza:
Amíg a doki nem mondja, h lehet. Még kb 7 hétig biztos nem. Hány hetes vagy most? Vagy amikor az uh volt?
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Még csak 5 és fél hét. De ugye lombiknál korán néznek mindent.
2011. márc. 4. 08:49
18/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó? A méhösszehúzódás miatt nem lehet együtt lenni? Vagy miért?
2011. márc. 4. 10:02
19/20 anonim válasza:
Mi újság veled kedves kérdező? Megmaradt mind a két babád?
Üdv
egy 7 hós lombikbaba anyukája
20/20 anonim válasza:
J vagyok!Engem is érdekelne,hogy mi van veletek azóta..!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!