Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok vagytok még itt?...

Lombikosok vagytok még itt? Egy kis biztatás. Ma lett meg az eredmény, sikerült.

Figyelt kérdés
Ez volt az első és valószínű ketten vannak... Előző kérdésem, biztos emlékeztek: Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat? - nem tudom linkelni.
2011. febr. 21. 15:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

11:46-os

A BMC jó választás, aranyosak a nővérek, asszisztensek, igaz az orvosok kevésbé, de nagyon értik a dolgukat. A betegségedhez nem tudok hozzászólni, nálunk a férjemnél volt a gond. Ha van kérdésed, nyugodtan írj!

2011. febr. 22. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Köszi, lenne még kérdésem:

AIDS és Hepatitis tesztet is megcsinálják ott helyben? Azok is ingyenesek? Úgy tudom semmilyen vizsgálatért nem kell ott fizetni.

2011. febr. 22. 15:56
 13/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen megcsinálják az AIDS, Hepatitis vizsgálatokat is, legalábbis a vért leveszik és talán az ÁNTSZ-be továbbítják. Minden vizsgálat ingyenes. Kivéve, ha genetikai is kell. Azt máshol végzik. Az injekciók így is belekerültek kb. 140 ezer forintba. Erre azért készüljetek.

2011. febr. 23. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!
2011. febr. 24. 15:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap már láttuk Őket uh-on is. Sajnos az egyik petezsák csak fele akkora, mint a másik. 10 mm és 5mm. Lehet, hogy a kisebb nem marad meg. Tudja valaki meddig nem lehet együtt lenni? Nem értem a tiltást.
2011. márc. 3. 08:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Amíg a doki nem mondja, h lehet. Még kb 7 hétig biztos nem. Hány hetes vagy most? Vagy amikor az uh volt?
2011. márc. 3. 09:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Még csak 5 és fél hét. De ugye lombiknál korán néznek mindent.
2011. márc. 4. 08:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó? A méhösszehúzódás miatt nem lehet együtt lenni? Vagy miért?
2011. márc. 4. 10:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi újság veled kedves kérdező? Megmaradt mind a két babád?

Üdv

egy 7 hós lombikbaba anyukája

2011. szept. 1. 11:11
 20/20 anonim ***** válasza:
J vagyok!Engem is érdekelne,hogy mi van veletek azóta..!??
2011. szept. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!