Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy unjátok már, de...

Lehet hogy unjátok már, de egy is bíztatás és vélemény jólesne, ha nem gondd?

Figyelt kérdés

a görbémet mutatnám be hogy mit gondoltok róla a ciklus.hu 31 re rakta az ovum a tesztel nem sikerült elkepnom LH csúcsot...

[link]

2010. jún. 1. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:

A lényeg,hogy jókor voltatok együtt! :))))

Én csak biztatni tudlak,szerintem akkor lehetett péd amikor leesett a hőd.

Pár nap és behúzza a program!

Drukkolok neked!

2010. jún. 1. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm a gyors választ:)
2010. jún. 1. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is 30-31-e környékén volt a pé-d, és mivel jókor voltatok együtt, még bármi megtörténhet:) Hajrá, drukkolok:)
2010. jún. 1. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen énis ekkorra tippelek mert fájt a petefészkem is feszült enyha mensis érzés, csak a teszt nem lett + :( de tudom az még semmit se jelent
2010. jún. 1. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jókor vagytok/voltatok együtt, de én a helyedben nem számoltatnám bele azt a 10.30-as mérést, irreális idő és érték szempontjából. Ha nincs ilyen kiugrás, hamarabb behúzza az ovudat....sok sikert!:)
2010. jún. 1. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi akk kivegyem mintha aznap nem is mértem volna?
2010. jún. 2. 05:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy az, vagy van ott egy pipa, be tudod jelölni, hogy ne számolja be, és akkor te ott látod pirossal bejelölve, de az átlagban nincs benne az az érték, amikor pl behúzza a kontrolvonalat. Ha gondolod próbáld ki.
2010. jún. 2. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!