Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak egy kis biztatás kellene?

Csak egy kis biztatás kellene?

Figyelt kérdés
Első éles hónapunk. Nem reménykedem, hogy elsőre összejön, de nyilván nagyon szeretném. De már teljesen elhitetem magammal, hogy úgy se jön össze, hogy ne csalódjak akkorát. Egy kis biztatás rám férne!:) Megköszönném!:)
2011. márc. 28. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Mért ne jönne össze!!!Légy optimista!
2011. márc. 28. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
ne így állj hozzá!ne görcsölj rajta,élvezd a szerelmeskedést.ha pedig negatívan gondolkodsz,be is fogod vonzani.
2011. márc. 28. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az már fél siker, ha pozitívan állsz hozzá! Miért ne lehetnél Te az a szerencsés, akinek elsőre összejön? :)
2011. márc. 28. 13:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyosak vagytok!

Tudom én, próbálok is nem rá görcsölni. Nem tesztetelek, nem hőmérőzök, semmi, csak szerelmeskedünk jó sokat!:) De már "teleolvastam" magam mindenféle rosszal és félek!

2011. márc. 28. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Első és harmadik babám is az első hónapban sikerült! Szóval nem lehetetlen,lehet,hogy neked is sikerül!
2011. márc. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!