Kéne egy kis biztatás! Nem lesz baj, ugye?
Én vagyok az, aki ma feltette délelőtt a One Step-pel kapcsolatos kérdést. Hibás volt a teszt, kaptam tippet tőletek, hogy vegyek Corax-ot.
Pozitív lett, ugyanabból a vizeletből!!! :)
Rögtön látszott, csak halványan! Mire hazaértem, egész sötét lett, lefényképeztem, és a páromnak is elküldtem mms-ben, szóval látszik. :)
Az lenne a kérdésem, hogy amiért ennyit sötétedett a csík a tesztelés óta, ugye nem jelenti azt, hogy az csak valami szellemcsík, vagy ilyesmi?
Hétfőn kellett volna megjönnie, akkor teszteltem, negatív volt, de nem hagytam abba az Utrogestant, mert valami azt súgta, hogy szedjem csak tovább...
Így 4 nap késéssel nem baj, hogy halvány a tesztcsík?
Lányok, ne haragudjatok, hogy össze-vissza írok ide, kerek 4 hónapja volt egy vetélésem (10 hetesen vették észre, 8 hetes halt el), és most mindenen izgulok, még a levegővételen is. És hiába van ott a 2 csík, hozatok mégegy tesztet, mert képtelen vagyok ennek az egynek hinni...
sztem csinálj még egy tesztet de csak reggel. ha ott van a csik akkor baba van. a szellemcsik általában szürke vagy átlátszo.
a férjednek ugy mondtad el hogy elküldted mms-ben?
Köszönöm!
Persze, csinálok reggeli elsőből, megpróbálom vasárnapig kibírni.
Ez a csík egyértelműen lila, mint a kontrollcsík, csak halványabb.
Igen, a páromnak mms-ben küldtem el, nagyon várta már, tudta, hogy tesztelni fogok. És sejtette is, mert egy extra halvány, belemagyarázós pozitív tesztem már lett szerdán! Meg a melleim is úgy fájnak, hogy ölelésnél jajgatok. Ez így volt az előző babával is.
És vasárnap kávéfőzésnél öklendeztem a szagtól, ez is ismerős.
Hát, most, hogy így összeszedtem a dolgokat, nem is olyan lehetetlen, hogy baba van. :)
Jaj, köszönöm, hogy leírhattam ezt nektek!
2.-nak: Drukkolok nagyon!! Remélem, szedsz Utrogestant te is!? Minden rendben lesz, pozitív gondolatok!!
Még valami, kissé misztikus, de leírom!
A vetélésem óta nem mensiztem! Szóval, 4 hónapja... De mivel nekem mindig így volt, nem aggódtam, időt akartam adni, hogy helyreálljak. A pajzsmirigyre is gyógyszert szedek, annak is idő kell, hogy hasson...
Május végén elmentem természetgyógyászhoz. Végig néztük az összes szervemet, előkerült a baba-téma is... És minden. Az egész életem!! Azon a hétvégén hihetetlenül nyugodt voltam, és mit ad Isten, a tescos bevásárlás közben az oly rég érzett petefészekszurkálás zavarta meg a vásárlást. Össze is bújtunk, magabiztosan, lesz, ami lesz alapon, és mindemellett LELKILEG TELJESEN NYUGODTAN!
A párom az "akció" után csak annyit mondott: "akkor mikor tesztelsz, 2 hét múlva? :)" És nevetett.
Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!